Ce secrete ascund coșmarurile. Semnificația unui vis urât. Ce înseamnă, de fapt, când visezi urât

Ce secrete ascund coșmarurile. Semnificația unui vis urât. Ce înseamnă, de fapt, când visezi urât

Sunt mituri conform cărora visele, de orice fel ar fi ele, pot da indicii serioase despre sănătatea ta, ori poate îți arată ce se află în subconștientul tău sau chiar ce amintirii ai pierdut de-a lungul vremii.

Semnificația coșmarurilor. Ce înseamnă când visezi urât

Visele urâte sunt cele care rămân în subconștient și de care ne vom aduce aminte, chiar dacă ne dorim să le uităm, tocmai din pricina reflectărilor propriilor temeri.

„Are coșmaruri acea persoană care se culcă cu frici. Deci are o problemă. Se culcă cu trăiri intense, cu retrăiri. Este vorba despre corpul nostru astral care se desprinde. Noi, înainte de a adormi, tresărim. Avem un tresărit ușor și apoi adormim foarte adânc. Atunci este desprinderea corpului nostru astral. De aceea aveam vise premonitorii, vise cu informații foarte importante. Vise care ne spun sau ne arată despre persoane.

 

E ca și cum am avea, când ni se întâmplă în realitate, un deja-vu. Eu știu că atunci când visezi urât trebuie să te aștepți la viceversa. La frumos. Dar nu întotdeauna. Dacă am visat urât și ciudat reprezintă un semn că eu trebuie să schimb ceva la mine”, a explicat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, în cadrul unei emisiuni de la Antena3.

„Cel mai nenorocit coșmar este acela în care îți este testată credința”

Cât despre diferența dintre vise și coșmaruri sau motivul pentru care visele urâte se mențin în mintea noastră, specialistul a spus: „Ceea ce e coșmar pentru mine pentru celălalt poate fi normal. Sunt legături karmice din alte vieți. Dacă e proiectat să te întâlnești cu o anumită persoană, se va întâmpla. Știi care este cel mai nenorocit coșmar? Ăla în care îți este testată credința. Sau când ai trecut printr-un necaz și ai zis: Dacă exista Dumnezeu mă ajuta și nu pierdeam. Sunt foarte mulți oameni care, după pierederea unei persoane dragi, încep să aibă coșmaruri.

De ce? Pentru că vine ăla cu coada îmbârligată și se bagă în sufletul tău. Îmi spunea cineva că a visat că toată noaptea s-a luptat să închidă o ușă. I-am zis că și-a uitat credința și a uitat de Dumnezeu. Tu numai când îți dă îi mulțumești lui Dumnezeu, dar când ai fost la ananghie L-ai hulit. Oricui i se poate întâmpla”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI