Ce se întâmplă pe locul în care stătea Adriana la școală. Colegii, gest emoționant pentru fetița ucisă de olandez

de: Ana Chivu
27 09. 2019

Cazul Mihaelei Adriana Fieraru a șocat toată România, mai ales că a venit la scurt timp după veștile tragige din Caracal și după alte nenorociri care nu și-au găsit nici acum vinovatul. Colegii micuței de 11 ani au făcut un gest deosebit în locul în care aceasta obișnuia să stea. Ce a a apărut în banca fetiței?

Ce se întâmplă cu locul în care stătea Adriana la școală?

Colegii fetiței de 11 ani care a fost înmormântată de curând au recurs la un gest care a șocat pe toată lumea. Nimeni nu s-ar fi gândit că micuții ar apela la acest lucru pentru a-i simți prezența. Adriana este mereu cu ei, pentru că aceștia i-au făcut un altar în clasă, pe locul în care stătea de obicei în timpul orelor. Directoarea școlii a povestit un episod de-a dreptul emoționant petrecut într-o pauză de masă. Cei cu care Adriana obișnuia să se joace în timpul liber și cu care și-a petrecut copilăria care s-a sfârșit prematur i-au adus chiar și mâncare la locul destinat amintirii sale.

”Noi avem un altar pentru ea acolo, în clasă, și m-a impresionat o colegă de-a ei, care s-a dus și i-a pus o turtă dulce. Eu am crezut că o s-o arunce și am întrebat-o: ”De ce, Alexandra, faci așa?”
Alice Veseliu, directoarea școlii unde a învățat Adriana (Sursa: cancan.ro.)

Ce a apărut pe locul în care a stat Adriana la școala? Colegii săi au șocat pe toată lumea cu gestul lor

„Nu e adevărat nimic”

Mama Adrianei vrea dreptate! Aceasta nu dorește ca tragedia prin care trece să fie atât de ușor mușamalizată. Cea care i-a dat viață fetiței a susținut că nu poate trăi fără ea, iar că la scurt timp după înmormântare nu va mai „apuca multe zile”. Amintim că cetățeanul olandez care a ucis-o cu brutalitate pe micuța de 11 ani s-a sinucis imediat cum a ajuns din nou în țara natală. Bărbatul a intrat cu viteză într-un tir, murind pe loc din cauza impactului extrem de puternic.

“O să înnebunesc după înmormântarea fiicei mele. Nu ştiu ce se va întâmpla! Rog toată poliţia, toată România să facă dreptate! Să nu se muşamalizeze că el s-a omorât… Nu e adevărat nimic. Rog pe toată lumea să se facă dreptate şi pentru copilaşul meu că e un copil nevinovat. O fetiţă căreia i-a luat zilele. Are pe ea numai tăieturi… I-a nenorocit fraţii şi pe noi. După moartea ei, cred că nu mai apuc şase săptămâni“
Mama Adrianei