Ce se întâmplă la sediul PSD, în timpul votului. Viorica Dăncilă a dispărut pentru mai multe ore de la biroul din Kiseleff

Ce se întâmplă la sediul PSD, în timpul votului. Viorica Dăncilă a dispărut pentru mai multe ore de la biroul din Kiseleff

Peste 18 milioane de români cu drept de vot sunt așteptați, duminică, 24 noiembrie, la alegerile prezidențiale 2019, turul 2 de scrutin. Astfel, românii au de ales între Klaus Iohanis, președintele României ales în 2014 și Viorica Dăncilă, candidatul PSD la alegerile prezidențiale.

La sediul PSD este însă liniște. Surse apropiate partidului au declarat în cadrul postului de televiziune Antena 3 că nu se întâmplă multe în momentul de față în punctul zero al reuniunilor obișnuite ale social-democraților.

După vot urmează așteptarea

Candidata partidului, Viorica Dăncilă a votat încă de la primele ore ale dimineții, în jurul orei 8:30. Ea a votat pe liste suplimentare.

Viorica Dăncilă a votat dis de dimineață. Foto: Inquam Photos/Octav Ganea
Viorica Dăncilă a votat dis de dimineață. Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

„Am votat pentru o Românie care să meargă înainte, nu spre o vreme când nu aveam drepturi, am votat pentru un mandat la Cotroceni în care să vedem mai multă implicare, muncă şi devotament faţă de poprul român.
Am votat din inimă şi cu inima pentru România.
Cine se scoală de dimineaţă ajunge departe, nu eu hotărăsc, românii hotărăsc”, a spus Viorica Dăncilă. Ea a adăugat că va merge la sediul de partid”, a declarat liderul PSD la ieșirea de la urne.

Viorica Dăncilă a anunțat tot după ieșirea de la urne că va merge ulterior la sediul partidului.

Viorica Dăncilă, alături de Lia Olguța Vasilescu se află acum deja la sediul partidului de pe bulevardul Kiseleff din Capitală. Potrivit unor declarații interne redate de Antena 3, Viorica Dăncilă a mai lipsit de câteva ori de la partid. Candidata PSD a lipsit chiar ore bune la un moment dat din interiorul clădirii.

Se pare că modul în care social-modecrații văd deja primele rezultate ale acestor alegeri conduce către ideea unei resemnări a pierderii acestui tur al alegerilor și, prin urmare a pierderii postului de Președinte al României de către Viorica Dăncilă.

Simultan, și la sediul liberalilor se pare că nu este prea multă agitație. Și liderii de la PNL, în frunte cu Klaus Iohannis așteaptă nerăbdători să vadă rezultatul final care va decide cine va ocupa poziția de Președinte al României pentru următorii cinci ani.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI