Ce se întâmplă în episodul 19 din Lacrimi la Marea Neagră, la Kanal D, joi, 26 septembrie

Cel mai noi episod din serialul difuzat pe Kanal D aduce noi intrigi în viața personajelor principale. În episodul 19 din Lacrimi la Marea Neagră, Yigit și Ceylan ajung acasă la Kaleli. Sunt însoțiți și de Berrak, cea care acum a devenit dădacă.

Lacrimi la Marea Neagră, episodul 19

Ce se întâmplă în episodul 19 din Lacrimi la Marea Neagră
Clipe tensionate în episodul 19 din Lacrimi la Marea Neagră

În episodul cu numărul 19, difuzat joi, pe 26 septembrie, telespectatorii pot urmări cum Ceylan este prezentată drept sora ei, iar Vedat își cheamă avocata să vadă ce poate face ca să obțină custodia definitivă a fiului său. E anunțat la scurt timp că nu are prea mari șanse de câștig. Și, din cauză că se enervează foarte tare, începe să tragă cu pistolul în geamurile casei sale și își sperie inclusiv gărzile de corp.

De asemenea, Eyșan îi propune să-l lase pe Yigit la Nefes, iar ei doi să rămână cu Ceylan. Vedat nici așa nu vrea sub nicio formă să accepte și să ajungă la un compromis. Aflată pe patul de spital, Mercan își revine miraculos, însă își poate mișca doar puțin degetele de la mână.

Mercan e în stare critică, la spital

Nefes observă toate acestea și o roagă să o strângă de mână dacă e adevărat că Vedat e cel care a încercat să îi facă rău și a spânzurat-o. Mercan îi oferă confirmarea, dar între timp la spital apare și Vedat, iar situația se complică și mai mult.

Își va face apariția și Tahir, care îi cere socoteală, dar bărbatul devine de necontrolat și se repede spre cea conectată la aparate. Din cauza momentului critic, Mercan suferă o scurtă criză. Toate aparatele la care e conectată încep să indice starea de alertă și să îi notifice pe medici.

La rândul său, Nefes va încerca să remedieze situația, dar din cauza nervilor se repede la Vedat și va face greșeala de a-i spune că știe adevărul despre cel care a spânzurat-o pe Mercan. Vedat se va înfuria și își va da alama pe față, de frică să nu fie dat de gol.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI