21 dec. 2022 | 14:27

Ce se întâmplă dacă tastezi 7594 pe telefonul mobil. Codul secret pe care trebuie să îl ştii şi tu, e foarte util

Diverse
Ce se întâmplă dacă tastezi 7594 pe telefonul mobil. Codul secret pe care trebuie să îl ştii şi tu, e foarte util
Folosește codul secret 7594 pe telefonul mobil. Află ce se întâmplă dacă îl tastezi

Cei mai mulți dintre noi ne luăm acum telefoanele peste tot. Telefoanele smart, din ziua de azi, au câteva coduri utile și interesante pentru smartphone-uri. Este greu să nu ai telefonul cu tine de la serviciu la școală, la cafenea și în orice altă parte. Dar știați că există câteva coduri interesante pe care le puteți folosi pe telefoane pentru a accesa anumite funcții? De exemplu, un cod secret îți permite să accesezi camera foto, un cod secret care îți permite să accesezi emoji-urile și un cod secret pentru a face capturi de ecran. Află, în cele ce urmează, ce se întâmplă dacă tastezi codul secret 7594 pe telefonul mobil.

Funcțiile ascunse pentru telefoanele smart

Telefoanele smart vin cu mai multe coduri și funcționalități interesante și utile pe care poate nu le cunoașteți. Aceste coduri te pot ajuta să obții acces la anumite setări de pe dispozitiv. De exemplu, la activarea modului avion, activarea GPS-ului sau accesarea Setărilor rapide, pentru a numi doar câteva.

Android este un sistem de operare mobil dezvoltat de Google, bazat pe nucleul Linux, conceput în principal pentru dispozitive mobile cu ecran tactil, cum ar fi telefoanele smart și tabletele. Sistemul de operare Android are multe alte domenii de aplicare, inclusiv televiziunea digitală, sistemele de divertisment auto, consolele de jocuri portabile, camerele foto digitale, navigația GPS, ceasurile inteligente, divertismentul la bordul aeronavelor, televiziunea prin internet și computerele de bord.

Vezi și: Codurile secrete de pe telefonul tău pe care trebuie să le știi. Ce face **04*CPA*NP*NP#

Folosește codul secret 7594 pe telefonul mobil. Află ce se întâmplă dacă îl tastezi

Sistemul de operare Android este cel mai popular sistem de operare mobil din lume în prezent. Și, dacă folosiți un dispozitiv Android de ceva timp, este posibil să cunoașteți deja codurile USSD.

Codurile USSD, cunoscute și sub denumirea colocvială de „coduri secrete”, sunt pur și simplu coduri care sunt folosite pentru a debloca acțiuni ascunse în telefoanele smart. Serviciul de date suplimentare nestructurate (USSD) este un protocol de interfață cu utilizatorul pe care îl puteți utiliza pentru a accesa funcțiile ascunse din telefoanele smart.

Pentru a rula orice cod de securitate Android, trebuie să îl introduci direct în dialer. Dacă este introdus corect, codul va returna automat un răspuns, sau s-ar putea să trebuiască să apeși Dial. Printre multitudinea de coduri, se află și 7594, hai sa vedem ce face de fapt acest „cod secret”.

Așa cum spuneam, va trebui să tastezi în dialpad codul secret 7594, sub această formă, *#*#7594#*#*#*. Dacă va funcționa, așa cum trebuie, vei primi un mesaj care te va anunța de schimbarea comportamentului butonului de alimentare. Cu ajutorul acestui cod vei putea activa sau direcțioa oprirea alimentării odată ce codul a fost activat.

Cu alte cuvinte, dacă dorești să modifici comportamentul butonului de pornire, poți utiliza acest cod. În loc să apeși butonul de alimentare și apoi să selectezi din meniul de alimentare pentru a opri telefonul, acest cod permite să oprești telefonul fără a afișa meniul de alimentare.

Acest cod poate fi util atunci când dorești să oprești rapid dispozitivul în situații compromițătoare. La următoarea pornire, dispozitivul va necesita un cod de acces, păstrând astfel datele în siguranță în cazul în care dispozitivul este furat.

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață
Digi24
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă. Iar neplăcerile au continuat să apară
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Doliu la Hollywood. A murit un actor faimos din „Titanic” și „Stăpânul Inelelor”
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Austria nu se potolește. Karl Nehammer a dat ordin: Testați și controlați
Capital.ro
Masa de Paște fără grija kilogramelor în plus. Sfaturi pentru păstrarea greutății și evitarea problemelor digestive
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Tradiții de Paște. La masă, prima dată trebuie să se mănânce ou
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro