Ce se întâmplă cu umărul Simonei Halep. Sportiva a făcut dezvăluirea zilei pentru fanii ei

de: Alexandra Chivu
20 04. 2021

Simona Halep a revenit la antrenamente în urmă cu o săptămână, dar nu singură. Darren Cahill a venit special în România ca să-și pregătească eleva pentru sezonul de zgură. Între timp, își reobișnuiește umărul cu efort după accidentarea suferită recent.

Simona Halep, detalii despre starea sa de sănătate: cum se simte cu umărul

Simona Halep a avut un prim tur liber, iar în turul al doilea va întâlni câștigătoarea partidei dintre Maria Bouzkova și Marketa Vondrousova. Dacă va reuși, ar putea să joace fie cu Sofia Kenin, fie cu Arina Sabalenka. La polul opus al tabloului se află jucătoarele Ashleigh Barty, Jelena Ostapenko, Elina Svitolina, Karolina Pliskova sau Petrea Kvitova. Aceasta a vorbit și despre accidentarea sa la umăr, într-o conferință de presă din Stuttgart.

„Aș vrea să câștig toate turneele disputate pe zgură, dacă se poate. Am jucat meciuri bune aici, în Stuttgart, am învins jucătoare importante, dar va fi greu să câștig turneul.

Am avut mai mult de două săptămâni de pauză, timp în care mi-am tratat umărul. Acum mă simt mult mai bine, nu am mai simțit durere în ultimele zile. Nici când m-am antrenat în România, nici aici, de când mă aflu în Stuttgart.

Acum sunt bine și sper să rămân așa și în timpul partidelor, pentru că în meciuri te simți altfel față de antrenamente”, a spus campioana noastră.

Rețelele de socializare o ajută să rămână în contact cu admiratorii

Constănțeanca a vorbit cu regret că încă nu se pot juca meciuri cu spectatori, dar recunoaște că salvarea sa în această perioadă au fost rețelele de socializare, care i-au permis să rămână în contact cu fanii.

„Nu postez foarte mult pe rețelele sociale, dar citesc toate mesajele. E frumos să rămân în contact cu fanii mei măcar pe această cale, întrucât a trecut ceva vreme de când nu s-a mai jucat cu spectatori.

Sunt tristă pentru că nu mai există deocamdată posibilitate de a avea spectatori în tribune, dar măcar putem comunica prin canalele social media”, a mai spus sportiva.