03 ian. 2020 | 13:12

Ce se întâmplă cu taximetristul care a bătut cu bestialitate un tânăr în București. Imaginile sunt șocante

Știri generale
Ce se întâmplă cu taximetristul care a bătut cu bestialitate un tânăr în București. Imaginile sunt șocante

Un taximetrist s-a dat jos din mașina pe care o conducea și a bătut cu bestialitate un tânăr în București. Mai apoi, ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat, și-a lăsat victima în agonie pe asfalt, după care și-a continuat ruta. Întregul moment a fost surprins de către un martor cu ajutorul camerei de filmat a telefonului, iar imaginile au ajuns rapid în mediul online, spre șocul tuturor.

Ce se întâmplă cu taximetristul care a bătut cu bestialitate un tânăr în București

Tânărul de 23 de ani a fost lovit cu bestialitate de către taximetristul care l-a izbit și de asfalt, moment în care a rămas inconștient. Pe filmarea care a circulat pe rețelele sociale se poate auzi și o femeie care strigă spre cei doi, cerându-i conducătorului de taxi să îl lase în pace pe tânăr. Clipele ireale s-au petrecut în noaptea de 29 spre 30 decembrie 2019 și victima a ajuns în atenția medicilor de la spitalul Sf. Ioan din Capitală. Acesta nu a depus o plângere împotriva taximetristului și se află momentan în afara oricărui pericol.

Ce se întâmplă cu taximetristul care a bătut cu bestialitate un tânăr în București. Imaginile sunt șocante

Taximetristul violent a fost identificat de către polițiști și pe numele său a fost deschis un dosar penal

Oamenii legii au anunțat în acestă vineri că taximetristul a fost identificat, dar și că pe numele său a fost deschis un dosar penal. Mai exact, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 a deschis un dosar penal pentru lovire, după ce pe înregistrare se vede foarte clar cum tânărul de 23 de ani este lovit, potrivit Mediafax. Mai mult, pe filmare se mai poate observa cum victima este ținută de gât, înjurată și mai apoi bărbatul primește lovituri de pumn.

”Cu privire la imaginile apărute în spațiul virtual, referitoare la o agresiune stradală, facem următoarele precizari: În data de 30.12.2019, în jurul orei 03.15, prin apel 112 a fost sesizat faptul că pe o stradă din sectorul 3, pe partea carosabilă, este căzut un tânăr. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 11, precum și echipaj de prim ajutor. Tânărul de 23 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, dar nu a rămas internat. A fost identificat bărbatul cu care tânărul a avut altercația. Cercetările sunt continuate, din oficiu, de Secția 11 Poliție sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Precizăm că până la acest moment partea vătămată nu a formulat plângere”, au anunțat polițiștii într-un comunicat oficial.

Parteneri
De ce s-ar fi despărțit Monica Bîrlădeanu și Bobby Păunescu. Totul a ieșit la iveală acum
Redactia.ro
Irinel Columbeanu și-a mai îndeplinit un vis! Fostul milionar a ajuns la vila din Izvorani: „Simt o emoție puternică”
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Primele imagini de la evenimentul în care Michael Schumacher a apărut public, după accidentul din 2013 / Foto
Unica.ro
Vineri, 11 octombrie. Românii care trebuie să-și verifice cardurile
EVZ.ro
Văduva lui Gabi Stângău, copleșită de durere în ziua în care ar fi aniversat doi ani de la nuntă. Ce semn divin a primit Diana Berințan: „Ești cu mine mereu” / FOTO
Spynews
Este interzis fumatul în mașină! Șoferii care NU au voie să fumeze la volan
Capital.ro
WOW! Fosta soție a lui Valeriu Gheorghiță, tot o frumusețe rară. Cine este și cum arată doctorița cu care soțul Monicăi Bîrlădeanu are doi copii. „Viața noastră a fost foarte afectată de...”
Avantaje
Se dau PENSIILE mai DEVREME pe CARD! ANUNȚUL Casei de Pensii
Mediaflux
Anamaria Prodan versus Laurențiu Reghecampf! Războiul continuă! Cei doi se văd față în față la Tribunal, acum
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ispita Maria Tebieș, o ispită și în relația dintre Jador și Oana Ciocan. Ce a declarat bruneta de la Insula Iubirii sezonul 8
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro