Ce se întâmplă cu sechestrul lui Alex Bodi. Decizia neașteptată a judecătorilor

de: Irina Maria
28 06. 2021

Alex Bodi a fost surprins de autorități cu această decizie. Celebrul om de afaceri a fost informat de hotărârea luată de autorități privind situația cu care s-a confruntat.

Ce se întâmplă cu sechestrul lui Alex Bodi

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu are motive de bucurie, după ce autoritățile au decis să îl scape de sechestru. Milionarul a rămas cu bunurile intacte, în urma dosarului în care este implicat.

Afaceristul a fost arestat la domiciliu și a fost nevoit să facă multe vizite la Poliție pentru verificare. Implicat într-un dosar de proxenetism presărat cu dezvăluiri și multe scandaluri din partea femeilor cu care a avut de-a face de-a lungul timpului, acum Bodi poate răsufla ușurat.

Autoritățile au decis să îi ridice sechestrul de pe bunuri precum casă, mașină, ceasuri și alte obiecte de lux.

În urmă cu puțin timp, Alex Bodi spunea că tot răul a fost spre bine, iar că implicarea lui în acest dosar a semnificat o mare încercare în viața lui.

”Momentan, chiar după cele întâmplate, chiar dacă a fost o încercare foarte grea pentru mine, și cred că pentru orice, chiar vreau să subliniez că tot răul ăsta a fost spre bine. Îți dai seama de adevăratele persoanele care îți rămân alături indiferent de momentele prin care treci, de situație, chiar dacă ai sau nu nevoie de ei, important este să știi că ai pe cine te baza.

Cei care mi-au întors spatele, de fapt, și-au întors lor spatele pentru că mie nu-mi întoarce nimeni spatele, pentru că nu am nevoie de nimeni și nu am avut niciodată”, a spus Alex Bodi în cadrul unui interviu oferit pentru Antena Stars.

Alex Bodi, implicat într-un dosar de proxenetism

În luna noiembrie a anului 2020, Alex Bodi a fost ridicat de mascați din propria locuință. A petrecut mai multe zile în închisoare, apoi judecătorii au decis arestul său la domiciliu. Afaceristul este cercetat într-un dosar privind constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane, proxenetism, șantaj, trafic de minor, spălare de bani și deținere de droguri de risc.

„S-a dorit a se transmite un mesaj, în sensul că activitatea de combatere a crimei organizate se desfășoară și în acest context epidemiologic, tocmai pentru a preveni escaladarea unor fenomene infracționale din sfera crimei organizate.

Au revenit în țară importanți lideri ai unor grupări care acționau în străinătate și putem spune că s-a profitat de revenirea lor pentru finalizarea cercetărilor în dosarele aflate în lucru”, a explicat pentru Mihaela Porime, procuror DIICOT.