Ce se întâmplă cu Michael Schumacher, la 6 ani de la accidentul care i-a schimbat complet viața. Anunț neașteptat

Ce se întâmplă cu Michael Schumacher, la 6 ani de la accidentul care i-a schimbat complet viața. Anunț neașteptat

Veștile legate de starea de sănătate a lui Michael Schumacher nu au fost foarte multe, în ultimii ani. Cunoscutul pilot de curse a suferit leziuni foarte grave, în zona capului, după ce a s-a lovit de o stâncă atunci când se afla la schi în Alpii francezi. A urmat o lungă perioadă în care starea de sănătate generală a acestuia a fost una precară, aflându-se și în comă, pentru câțiva ani.

Ce se întâmplă cu Michael Schumacher, la 6 ani de la accidentul care i-a schimbat complet viața

Corinna Schumacher, soția celebrului pilot de curse, a transmis un mesaj uluitor, spre bucuria fanilor acestuia. Momentul a coincis cu cel în care se pregătea și lansarea paginii oficiale „KeepFightingMichael”, pe rețelele sociale.

„Lucrurile măreţe încep cu paşi mici. Mai multe particule mici pot forma un mozaic imens”, a fost anunțul făcut de Corinna, cea care i-a fost alături lui Michael Schumacher în toții anii de la teribilul accident suferit pe 29 decembrie 2013.

„Împreună sunteţi mai puternici, exact la fel cum forţele combinate ale mişcării KeepFighting le dau curaj celorlalţi”, a mai adăugat aceasta, potrivit Mediafax.

Ce se întâmplă cu Michael Schumacher, la 6 ani de la accidentul care i-a schimbat complet viața. Anunț neașteptat
A fost făcut un anunț neașteptat despre Michael Schumacher, la 6 ani de la accidentul înfiorător

Deși în trecut a fost criticată pentru că nu i-ar fi acordat chiar cea mai mare atenție soțului ei, Corrina Schumacher a declarat de numeroase ori că a preferat ca starea de sănătate a soțului său să rămână una ascunsă de ochii publicului. „Puteţi fi siguri că se află pe cele mai bune mâini şi că facem tot ce este uman posibil pentru a-l ajuta.”, transmitea aceasta.

Mesajul transmis de soția pilotului de Formula 1 este considerat unul neobișnuit, însă îmbucurător. De asemenea, președintele fan-clubului care va lansa pagina oficială dedicată campionului de curse, Reiner Ferling, a transmis că nu și-a pierdut speranța, dar și că cel mai probabil Michael Schumacher va marca și prima apariție în public, cât mai curând.

„Din nefericire, timpul a venit din nou, a şasea aniversare a accidentului lui Michael este aproape. Şase ani de speranţă că Michael va ieşi din nou în public. Ştim că Michael este pe mâini bune, că primeşte dragoste, siguranţă şi încredere. Michael se poate considera norocos că are o familie atât de puternică în spatele lui. Fan clubul nostru va oferi toată susţinerea pe care o poate oferi”, a declarat Reiner Ferling.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI