Ce se întâmplă cu Marian Vanghelie după ce a fost prădat de hoți. Decizia incredibilă

Ce se întâmplă cu Marian Vanghelie după ce a fost prădat de hoți. Decizia incredibilă
Ce se intampla cu Marian Vanghelie dupa ce a fost pradat de hoti. Decizia incredibila

Maria Vanghelie trece prin momente cumplite. După ce a fost victima hoților, fostul primar al Sectorului 5 a mai primit încă o lovitură. Ce hotărâre au luat autoritățile. Fostul edil nu știe încotro să o ia.

De ce nu-și va primi Marian Vanghelie bunurile furate înapoi

Marian Vanghelie a fost prădat de hoți anul trecut, iar casa lui a fost spartă și golită de toate bunurile, spune fostul edil. După incidentul nefericit, partenerul Oanei Mizil a aflat decizia cutremurătoare a judecătorilor.

Din păcate, politicianul nu va primi nici un fel de despăgubire de la infractorii care i-au jefuit vila în 2020 și au furat bunuri extrem de valoroase, printre care bijuterii, ceasuri și tablouri în valoare de 300.000 de euro.

Dintre cei trei pungași, doi dintre spărgători și-au recunoscut, deja fapta. Cu toate acestea, instanțele de judecată nu i-au obligat pe hoți să-i plătească prejudiciul fostului edil, decizia fiind una definitivă.

În ianuarie 2021, Marian Vanghelie a făcut apel la această decizie, însă magistrații l-au respins pe motiv că a fost depus prea târziu. Infractorii care i-au spart casa au primit condamnare după gratii, pedepse între 3 ani și jumătate și 5 ani de închisoare.

„Instanța constată faptul că, deși în faza de urmărire penală persoana vătămată s-a constituit parte civilă cu suma de 300.000 euro, acesta nu a depus la dosarul cauzei acte care să justifice întinderea prejudiciului cauzat prin săvârșirea de către inculpați a infracțiunii.

În lipsa unor astfel de documente instanța se află în imposibilitatea obiectivă de a aprecia cu privire la întinderea acestui prejudiciu astfel că, în baza art. 397 alin. (1) C. proc. pen. raportat la art. 1357 și urm C. civ. va respinge acțiunea civilă formulată de partea civilă ca neîntemeiată”, au notat judecătorii în motivare, scriu cei de la Wowbiz.

Hoții i-au spart casa lui Marian Vanghelie la 3 dimineața

Marian Vanghelie și Oana Mizil au trecut prin momente de spaimă anul trecut, când trei hoți au intrat în casa lor la ora 3 dimineața. În acel moment, partenera fostului primar se afla acasă împreună cu fetița lor și câteva angajate, însă nu a coborât, crezând că soțul ei a venit acasă.

Hoții au fost prinși datorită faptului că au fost filmați de camerele de supraveghere din casă. De asemenea, hoții au venit cu un taxi al unuia dintre complicii lor, mașina având indicativul și plăcuțele la vedere.

„Fiind audiat în calitate de persoană vătămată, Vanghelie Marian Daniel a declarat că, la data de 21.01.2020, în jurul orei 07:30 a ajuns acasă și a observat la etajul imobilului, într-un dressing, mai multe cutii de ceasuri de mână pe podea, dar a crezut că s-a jucat cu ele copilul.

Ulterior s-a trezit și soția acestuia, numita Niculescu Mizil Oana, ocazie cu care a observat pe terasa imobilului, spre lac, mai multe cutii în care se aflau butoni bărbătești. Din discuțiile purtate de către aceștia, a reieșit că, în noaptea de 20/21.01.2020, numita Niculescu Mizil Oana a auzit gălăgie în locuință, dar a crezut că este soțul ei sau angajatele responsabile cu curățenia”, sunt detaliile notate în dosar.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI