Ce se întâmplă cu emisiunea lui Florin Călinescu de la Prima TV. Nu a mai revenit pe sticlă de la Crăciun EXCLUSIV

de: Alexandru Catalan
12 03. 2022

Florin Călinescu lucrează de zor la un nou format al emisiunii sale, lansată în toamna trecută la Prima TV. Din păcate, producția nu a rupt gura târgului. Nu se știe însă nici când, nici cum va reveni vedeta pe micile noastre ecrane în 2022.

Emisiunea lui Florin Călinescu de la Prima TV nu mai revine?

Reluarea emisiunii lui Florin Călinescu se lasă așteptată. Întreruptă chiar înainte de Crăciun pentru vacanța de iarnă, producția „Florin Călinescu Show” pare a nu-și relua cadența obișnuită nici în prima lună a primăverii.

„Se încearcă mai multe formate. Florin Călinescu și echipa sa pregătesc de zor reluarea emisiunii, dar încă nu au căzut de acord asupra variantei celei mai potrivite. Nu se pune în niciun caz chestiunea întreruperii colaborării”, au declarat pentru Impact.ro surse bine informate din anturajul echipei de producție.

„Florin Călinescu rămâne un tip imprevizibil”

Aceleași surse susțin că, până în prezent, nu se știe cu exactitate data reluării emisiunii lui Florin Călinescu.

„Nu se știe nimic despre data reluării emisiunii. E greu de crezut că se va produce în luna martie, ci mai degrabă la începutul lui aprilie. Pe de altă parte, Florin Călinescu rămâne un tip imprevizibil și e posibilă și varianta în care revenirea sa să se producă chiar în ultima săptămână a lunii martie”, au adăugat aceleași surse.

Viitorul format al emisiunii, realizat tot de propria echipă a lui Florin Călinescu

Ceea ce se știe deja e faptul că și viitorul format al emisiunii va fi realizat tot de propria echipă a vedetei. Aceasta face parte tot din incinta sediului Teatrului lui Florin Călinescu, din Parcul Herăstrău.

Excelent antreprenor, Florin Călinescu a achiziționat cu ani în urmă un teren important în incinta celui mai mare parc bucureștean. În 2017 a deschis un teatru-restaurant care îi poartă numele și în care ar fi investit, potrivit sumelor vehiculate pe piață, cel puțin jumătate de million de euro.

Cei doi ani de pandemie i-au ruinat însă afacerea, artistul neștiind încă dacă își va redeschide sau nu locația din Herăstrău.

Emisiune de tip pamflet

„Florin Călinescu Show” a debutat în 19 octombrie 2021 la Prima TV, la doar câteva luni de la plecarea acestuia de la PRO TV, din echipa de jurați a emisiunii „Românii au talent”.

Noua producţie a fost difuzată timp de mai bine de 2 luni în fiecare săptămână, marţi, miercuri şi joi, în intervalul orar 20:00-22:00. Emisiunea lui Călinescu este una de tip pamflet în care acesta a abordat teme din diferite domenii, politică, sport, social sau monden.

„Începând cu 19 octombrie, o să vedeţi ceea ce am vrut întotdeauna să fac, dar planurile vieţii sunt şi cu flux şi cu reflux”, declara el cu puțină vreme înainte de debutul emisiunii.

Însă audiența i-a jucat feste chiar și vedetei tv, numărul celor care au preferat să-i urmărească evoluțiile scăzând foarte mult față de vremurile sale de glorie. Cu toate astea, Florin Călinescu încasează un salariu frumos la Prima TV – află aici suma.

Ce a spus Dan Capatos despre emisiunea lui Florin Călinescu

În ianuarie 2022, la nici 2 săptămâni de la intrarea în vacanță a emisiunii lui Călinescu, Dan Capatos, realizatorul „Xtra Night Show” de la Antena Stars, a comentat la podcastul lui Codin Maticiuc realizările fostului său idol:

„M-am uitat, normal. Florin a fost idolul meu. Suntem și prieteni. Nu vreau… Este la început. Nu sunt în măsură să dau sfaturi nimănui. Eu nu m-am luat după niciun format. (…) Așa iese când nu ai bani. Întotdeauna platforma pe care ești difuzat contează. Nu știu termenii contractului său. Asta iese când n-ai bani. Așa… Florin e un tip genial”.