Ce se întâmplă cu creșterea salariului minim. Guvernul tocmai a făcut anunțul

Ce se întâmplă cu creșterea salariului minim. Guvernul tocmai a făcut anunțul
Guvernul României, anunț de utlimă oră cu privire la creșterea salariului minim

Guvernul României a anunțat că are două scenarii cu privire la creșterea salariului minim brut pe țară, în urma întâlnirii pe care membrii Executivului au avut-o la Palatul Victoria cu reprezentanții Insitutului Național de Statistică și ai Comisiei Naționale de Strategie și Prognoză. O nouă reuniune pe această temă va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni.

Guvernul României, anunț de utlimă oră cu privire la creșterea salariului minim

Reuniunea dintre membrii Executivului și reprezentanții Insitutului Național de Statistică și ai Comisiei Naționale de Strategie și Prognoză a avut loc, joi, la Palatul Victoria și a fost condusă de secretarul general al Guvernului și de către șeful Cancelariei premierului, Ionel Dancă. La ședință au mai participat reprezentanți ai Ministerului Muncii și ai Ministerului Finanțelor Publice.

Situație fără precedent: 43 de orașe din România nu mai au bani pentru plata salariilor

„Secretariatul General al Guvernului și Cancelaria prim-ministrului vor coordona procesul de elaborare a unei analize de impact privind salariul de bază minim brut pe țară garantat în plată. În cadrul reuniunii s-au conturat două scenarii pentru creșterea salariului de bază minim brut pe țară garantat în plată, care vor sta la baza elaborării unui proiect de Hotărâre de Guvern care va fi discutat cu partenerii sociali. Ulterior, Guvernul României va adopta această hotărâre de Guvern”, se arată într-un comunicat de presă emis de Executiv.

O nouă reuniune pe tema creșterii salariului minim brut pe țară garantat în plată va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI