05 dec. 2021 | 08:10

Ce se întâmplă cu complicele lui Gheorghe Dincă în închisoare. Ce au aflat judecătorii acum

News
Ce se întâmplă cu complicele lui Gheorghe Dincă în închisoare. Ce au aflat judecătorii acum
Complicele lui Gheorghe Dincă cere să fie eliberat din închisoare

Situație incredibilă petrecută cu puțin timp în urmă. Ștefan Risipițeanu, complicele lui Gheorghe Dincă în crimele din Caracal, vrea să meargă acasă. Bărbatul trimis în judcată pentru faptul că ar fi abuzat-o fizic pe tânăra Luiza Melencu se plânge de faptul că are probleme serioase de sănătate și cere oamenilor legii să fie trimis acasă.

Complicele lui Gheorghe Dincă cere să fie eliberat din închisoare

Să vezi și să nu crezi. Ștefan Risipițeanu, complicele criminalului din Caracal Gheorghe Dincă, cere oamenilor legii să fie scos din spatele gratiilor și să i se acorde îngrijiri medicale de top, deoarece ar suferi de anumite probleme de sănătate.

Răufăcătorul este acuzat de faptul că ar fi participat la planul meschin al lui Gheorghe Dincă de a o sili pe tânăra Luiza Melencu, una dintre victimele criminalului din Caracal.

„Din probatoriul administrat până la acest moment procesual nefiind de natură să o înlăture, respectiv că inculpatul Risipițeanu Ștefan ar fi întreținut relații sexuale cu persoana vătămată Melencu Luiza Mihaela în vârstă de 18 ani la data presupusei fapte, profitând în special de starea de vulnerabilitate a victimei, care fusese deja imobilizată agresată și violată de inculpatul Dincă Gheorghe. ”, se arată în motivarea instanței la cererea de înlocuire a arestului preventiv cu arestul la domiciliu.

Ce probleme de sănătate ar avea complicele lui Gheorghe Dincă

Ștefan Risipițeanu a susținut, în fața instanțelor de judecată că „este bolnav de plămâni, are o vârstă înaintată care nu îi permite să rămână în penitenciar, unde sunt condiții precare și grele de detenție, recent fiind infectat cu SARS COV2 și agravându-i-se starea de sănătate”.

„Cât privește susținerea inculpatului Risipțeanu Ștefan că are o afecțiune medicală și nu primește tratament medical, nu i se fac investigații suplimentare, judecătorul cauzei a reținut că inculpatul nu a făcut un minim de dovadă cu privire la susținerile sale, respectiv măcar o cerere adresată conducerii Penitenciarului Craiova ori un memoriu prin care să fi solicitat soluționarea aspectelor menționate.

Este de asemenea adevărat că inculpatul nu are antecedente penale, astfel cum rezultă din fișa de cazier judiciar și că acesta a avut o atitudine parțial sinceră, în sensul că în faza de urmărire penală a recunoscut săvârșirea infracțiunii pentru care este judecat în cauza de față în vreme ce în fața instanței a nuanțat împrejurările în care a întreținut raporturi intime cu victima Melencu Luiza Mihaela”, se mai arată în motivare.

Parteneri
BREAKING NEWS! Florin Piersic a fost transportat de urgență la București! Primele imagini, după ce infecția a ajuns în tot corpul
Redactia.ro
3 zodii care au șanse să câștige la Loto în această lună. Se pare că norocul este de partea lor
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Kim Kardashian, senzația serii la Gala Met 2024! Rochia despre care vorbește tot internetul / FOTO
Unica.ro
Revenire de senzație pentru Chefi. Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au început
EVZ.ro
Luna Nouă în Taur, astăzi, 7 mai 2024, ora 23:22 . Semnele zodiacale care vor străluci în această perioadă
Spynews
Pot rămâne FĂRĂ LOCUINȚĂ în orice moment. Pericol total pentru zeci de mii de oameni din ROMÂNIA
Capital.ro
Orașul în care Primăria transformă o baltă în parc cu 20 de milioane de euro. Urmează exproprierile!
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Se ADAUGĂ VECHIME în muncă! SCHIMBAREA de la PENSIE
Mediaflux
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro