Ce se întâmplă cu aura corpului tău când îți este frică sau ești bolnav. Grijă mare!

Ce se întâmplă cu aura corpului tău când îți este frică sau ești bolnav. Grijă mare!
Ce se intampla cu aura corpului tau cand iti este frica sau esti bolnav

Când te simți obosit, nervos sau iritat se spune că ai atrag energiile negative din jurul tău și le poți transmite, la rândul tău, mai departe persoanelor care se află lângă tine. Aura energetică a trupului tău se schimbă în funcție de starea de spirit pe care o ai. Oboseala, stresul, problemele sufletești, suferința, durerea și frica sunt factorii principali care provoacă slăbirea câmpului aurei.

Ce se întâmplă cu aura corpului tău când îți este frică sau ești bolnav

În momentele în care aceasta este slăbită, energia se pierde, instalându-se o stare de oboseală. Dacă situaţia persistă, pot apărea fisuri energetice, ce se manifestă prin probleme de sănătate fizică sau diverse dezechilibre.

Nu degeaba se spune că gândurile afectează nu doar corpul mental, ci şi corpul astral. Gândurile afectează sănătatea şi destinul de două, trei ori mai puternic decât emoţiile şi dorinţele, la rândul lor, emoţiile şi dorinţele afectând soarta şi sănătatea de două ori mai mult decât acţiunile.

Învelişul energetic trebuie întărit tot timpul, prin puterea minţii, pentru a te proteja de influenţele externe negative. De aceea, mediul înconjurător și calitatea vieții sunt piloni foarte importanți în dezvoltarea unui câmp energetic puternic.

Ce trebuie să faci pentru a fi într-o armonie deplină cu corpul tău

În timp ce emoţiile negative şi depresia conduc la compresia canalelor de energie, pozitivismul şi grija pentru sănătatea fizică şi emoţională duc la o armonie cu sine şi cu mediul înconjurător. Iată câteva sfaturi bune de urmat:

  • Adoptă un stil de viaţă sănătos. Munca în exces, alcoolul, fumatul, viața haotică afectează conexiunea cu aşa-numita „sursă a abundenţei”, afectându-ți conştiinţa şi făcându-te să percepi greșit lumea.
  • Există câteva citate care te pot ajuta să crezi mai mult în tine şi să-ţi „reglezi” gândirea pe lungimea de undă potrivită.
  • Ritualuri şi ceremonii care trezesc zonele de energie necesare.
  • Acordă o mai mare atenție la semnele din jurul tău. Nu toate superstiţiile sunt considerate invenţii.
  • Verifică horoscopul. Astrele emană multe energii, pe care le poţi folosi în beneficiul tău.

Cum poţi citi aura propriului corp

Punem pariu că nu știai că îți poți citi propria aură, nu? E simplu. Tot ce trebuie să faci este să iei o coală albă de hârtie și să dai palma cu degetele răsfirate pe ea. Asigură-te ca, în camera în care te afli, lumina să fie naturală. Apoi, concentrează-te asupra degetelor și vei vedea, după câteva minute, că în jurul lor va apărea un contur diafan şi colorat în anumite nuanţe.

Nu trebuie să te descurajezi dacă nu vezi nimic la început. Pe măsură ce vei reuși să te concentrezi tot mai mult asupra energiei pe care corpul tău o emană, vei reuși să percepi aura care te înconjoară.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI