Ce se întâmplă cu Andra la Românii au talent! Cătălin Măruţă a dezvăluit planurile de viitor ale soţiei sale

de: Madalina Moraru
29 09. 2019

Familia Măruță are mari planuri de viitor. Și, ca întotdeauna, cei doi soți fac tot posibilul pentru a se ajuta unul pe altul, mai ales în clipele dificile și foarte încărcate de muncă. Prezentatorul TV a dezvălui ce se întâmplă cu Andra, la Românii au talent.

Ce se întâmplă cu Andra, la Românii au talent?

Cătălin Măruță a dezvăluit ce se va întâmpla cu Andra, în show-ul de talente

Îndrăgita cântăreață a obișnuit deja o țară întreagă cu prezența ei în cadrul juriului, din emisiunea de talente. E foarte implicată în acest proiect și în fiecare sezon există măcar o voce de aur care să o facă să plângă de emoție. Mai mult decât atât, în momentul de față artista recuperează și se bucură de ipostaza de mămică. Asta deoarece va trebui să se îndepărteze de casă iarăși, peste doar câteva săptămâni.

„Cu şcoala, cu grădiniţa, Andra se pregăteşte pentru turneul Tradiţional şi are câteva şedinţe de studio, lucruri care se modifică, se schimbă, pentru că e un turneu foarte greu, care pe 1 decembrie se încheie la Cluj”, a spus Cătălin Măruță, potrivit click.ro.

Cât se poate de mândru de reușitele soției sale, bărbatul de televiziune a dat și câteva detalii despre ce se va întâmpla cu aparițiile Andrei, în cadrul show-ului de la PRO TV.

„Să ştii că Andra munceşte mereu, a lansat piesa cu What’s Up, «Ţine-te bine», are turneul «Tradiţional», a fost la Mioveni, urmează concert pe 16 noiembrie la Craiova, cel de pe 1 decembrie, urmează alte spectacole, începe în octombrie preselecţiile şi filmările pentru «Românii au talent», sunt multe de făcut”, a detaliat soțul Andrei.

Andra a părăsit show-ul Vocea României

Pentru că așa cum a ținut și soțul său să mărturisească, programul Andrei este unul ultra-aglomerat, în această perioadă. Vedeta are o agendă foarte plină, din care nu vor lipsi concertele sau preselecțiile pentru show-ul de talente de la PRO. Tocmai din acest motiv, cântăreața a decis să nu mai facă parte din juriul de la Vocea României. Programul nu i-a mai permis acesteia să poată juriza și o a doua emisiune.