Ce se întâmplă cu Alex Bodi după gratii, chiar azi. Ipostaza în care nu a fost niciodată

Ce se întâmplă cu Alex Bodi după gratii, chiar azi. Ipostaza în care nu a fost niciodată
Ce meserie are Alex Bodi

Alex Nicolae Bodi împlinește astăzi 36 de ani și, de asemenea, își serbează și ziua onomastică. În trecut, omul de afaceri organiza cu mare fast astfel de evenimente. Dar lucrurile sunt mult mai complicate pentru el în acest an. Se află în arest, astfel că nu se pune problema să petreacă de ziua lui. Pe de altă parte, ar putea avea parte de un favor. Dar doar în cazul în care a făcut cerere pentru asta. Mai exact, Alex Bodi ar fi putut să primească niște biscuiți în plus, un ou întreg, 80 de grame de carne de porc și 170 de grame de carne de porc.

Alex Bodi avea dreptul la suplimentul pentru zile festive, dar trebuia să facă o cerere

Conform Serviciului Independent de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Poliției Capitalei, el ar putea primi pachet de acasă abia luni, când este zi de vizită și pachete pentru arestații cu numele de familie ce încep cu literele A, B, C și D. Totuși, el ar putea fi vizitat de prietenul său, celebrul avocat Cătălin Dancu, alături de care se poza, în urmă cu două luni, într-un local de fițe, scrie Spy News.

Situația pe care o trăiește în această perioadă este cu siguranță una neobișnuită pentru Alex Bodi. Anul trecut de ziua lui, acesta a petrecut într-un club de fițe. Recent, avocatul său. Cătălin Dancu, a povestit că Bodi încasa sume uriașe din afacerile pe care le avea. Și care erau legale în țările în care se desfășurau.

Alex Bodi a realizat venituri de peste 7 milioane de euro în 2019, spune avocatul său

Nu are cazier judiciar în Germania. Nu a existat nicio supraveghere oficială care să privească deplasarea în altă localitate. Nu există date care să susțină această afirmație a procurorilor în referatul de urmărire penală. Cu privire la tranzacțiile financiare ale sale, nu fac un secret. Valoarea veniturilor nete la sfârșitul anului 2019 după impozitare pe care domnul Bodi Alexandru le-a depus depășește suma de 7 milioane de euro! Toate tranzacțiile din Germania, din contractele de muncă, atât cele din perioada care fac obiectul verificării, cât și cele actuale, au fost depuse la dosarul de verificare al judecătorilor.

Veniturile provin și din Spania și din Germania și din România. Nu există acte care fac obiectul dosarului, care țin de persoana clientului meu pe teritoriul României. Un lucru pe care puțină lume îl cunoaște și este momentul să îl spunem direct, este următorul. Încă din anul 2018, autoritățile federale germane care au cooperat cu autoritățile române au atras atenția anchetatorilor români următoarele: prostituția în Germania este o instituție legală ca meserie. Fetele care fac obiectul dosarului, cel puțin în ce-l privește pe Bodi Alexandru au documente legale pentru practicarea acestei meserii, înregistrate fiscal„, a declarat avocatul lui Alex Bodi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI