Ce se întâmplă când lumea vede numele lui Pavel Bartoș. Actorul nu mai e modest

de: Anca Lupescu
29 06. 2021

Pavel Bartoș este unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți oameni de televiziune din România. Prezentatorul Românii au Talent a vorbit despre aparițiile sale în telenove care au avut mare succes la noi în țară.

Ce se întâmplă când lumea vede numele lui Pavel Bartoș

Actorul și-a amintit de vremea în care juca în seriale și a povestit că a învățat multe lucruri de-a lungul filmărilor.

”Hai să fim onești! Faptul că jucai în aceste seriale îți dădea o decență a traiului. Normal că te luptai și pentru asta. Era și o provocare să joci cu nume mari, dar și să înveți rigorile de platou de televiziune, de lucru cu camera, cum să rostești, lucruri pe care nu le știam din facultate”, a declarat Pavel Bartoș pentru life.ro.

El a mai spus că au existat multe voci care l-au criticat pentru faptul că a apărut în telenovele, ca și cum ar fi ceva rușinos. Îndrăgitul prezentator a povestit că a încercat să își transfere notorietatea căpătate din acesete seriale în teatru.

Fără modestie, vedeta a recunoscut că această celebritate l-a ajutat să adune mai mulți spectactori la piese în care a jucat de-a lungul timpului.

”La început au existat astfel de reacții, de parcă făceai ceva rușinos. Dar, după o vreme, cei mai vocali dintre cei care reacționau au ajuns să joace telenovele, pentru că și-au dat seama că era un beneficiu și pentru ei.

Și mai e ceva aici, eu tot timpul am ținut să joc teatru, indiferent ce proiect aș fi avut în restul timpului, iar toată notorietatea din TV am încercat să o transfer în teatru. În fiecare an aveam una sau două premiere și îi îndemnam pe cei care se uitau la mine, la televizor, să vină și la teatru. Cu timpul am reușit, iar acum, când apare numele meu pe afiș, se vând mai ușor biletele”, a spus Bartoș.

Pavel Bartoș, încântat de rolul de prezentator al show-ului Masked Singer România

El a vorbit și despre noul lui proiect de la Pro TV. Actorul va prezenta noul sezon al emisiunii Masked Singer România, după succesul pe care l-a avut la Românii au Talent.

“Mă simt ca James Bond. De ce? Pentru că tot timpul voi fi pus în fața neprevăzutului și a surprizei maxime, pe care trebuie să le gestionez. Pentru mine, este ceva nou acest format, îmi plac începuturile de drum, îmi plac noutățile, îmi plac provocările. Masked Singer România este primul show în care prezint, dar… nu știu pe cine.

S-ar putea sub mască să fie oameni cunoscuți din muzică, din sport, din actorie, din IT, personalități marcante interne și poate internaționale, pot fi oameni pe care-i cunosc de-o viață, tocmai de aceea aștept cu nerăbdare clipa în care voi afla. Când va fi? Vom afla împreună, în curând, la PRO TV”, a spus actorul.