Ce se întâmplă azi cu emisiunea Gospodar fără Pereche de la PRO TV. Puține emisiuni se mai laudă cu asta

Grila ProTV se modifică

În contextul pandemiei de coronavirus și a reculului pe care îl are în toate domeniile de activitate, ProTV a decis să întrerupă difuzarea mai multor emisiuni și filme.  Astfel grila de programe a postului de televiziune va fi modificată. Iar filmările la mai multe producții au fost întrerupte, motiv pentru care respectivele emisiuni au fost scoase de pe post. Vă întrebați probabil ce va difuza postul în locul acestora. Iată mai jos modificările.

Ce producții a scos ProTV din grilă

Pro TV a anunțat, printr-un comunicat, că va schimba grila de programe pentru a preîntâmpina evenimente nedorite cauzate de pandemia de coronavirus. Mai exact, pentru că multe dintre producții presupuneau adevărate desfășurări de forțe, cu foarte mulți oameni angrenați, pentru sănătatea și siguranța tuturor s-au sistat filmarile. Astfel, postul a întrerupt filmările la serialele ”Vlad” și ”Las Fierbinți”, iar emisiuni precum ”Ce spun românii”, ”Pe bune” și ”Maseked singer Romania” au fost suspendate și ele.

Și emisiunea de reportaje ”România te iubesc” a fost întreruptă pentru moment, dar vor fi difuzate în continuare episoade mai vechi cu anchete.

Ce se întâmplă azi cu emisiunea Gospodar fără Pereche de la PRO TV. Puține emisiuni se mai laudă cu asta
Serialul ”Las Fierbinți va fi difuzat în reluare”

Cum va arăta grila de programe a postului

În primul rând, postul anunță că a extins programul de știri. Astfel telespectatorii vor putea urmări un conținut mai mare de noutăți, în fiecare zi, în cadrul știrilor ProTV. Iar jurnalul de noapte va fi difuzat începând cu ora 22:30, potrivit paginademedia.ro În fiecare zi de luni, sâmbătă și duminică, postul va difuza filme artistice. Marți și joi, oamenii vor putea urmări câte două ore din serialul ”Las Fierbinți”, episoade din sezoanele trecute.

Emisiunile ”norocoase” care vor rămâne pe aceeași poziție de prime-time pe care au avut-o și până acum sunt ”Gospodar fără pereche” și ”Românii au talent”. Vor fi difuzate în fiecare miercuri, respectiv vineri după jurnalul de seară.  ”La Măruță” și ”Vorbește lumea” rămân și ele în grilă, în aceleași zile și de la aceleași ora ca și până acum, informează ProTV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI