Ce se întâmplă acum între Anamaria Prodan şi Dan Alexa. Antrenorul, dezvăluire neaşteptat: „Încă am contract cu ea”

de: Stan Nicu
02 02. 2023

Ce se întâmplă acum între Anamaria Prodan şi Dan Alexa, cel care ar putea fi motivul pentru care Laurențiu Reghecampf a părăsit-o pe impresară. Astfel, Dan Alexa a făcut o dezvăluire neaşteptată și spune că încă mai are relații cu impresara.

Dan Alexa, despre pumnul încasat de la Anamaria Prodan. „Ana e foarte bună…”

Dan Alexa ar putea urmărit tot restul carierei din cauza momentului controversat în care a fost pălmuit zdravăn de Anamaria Prodan.

Acum, antrenorul de la Brașov regretă enorm incidentul, chiar dacă se felicită pentru modul în care a ieșit din situația incredibilă în care s-a văzut pus.

Cel mai bizar incident din fotbalul românesc

Bătăaia dată de Anamaria Prodan lui Dan Alexa este unul dintre cele mai bizare incidente din fotbalul românesc. Totul s-a petrecu în anul 2019, după meciul Astra-FC Botoșani, terminat cu scorul de 2-2. Astfel, între impresară și Dan Alexa a izbucnit un scandal uimitor.

Într-un moment de furie, Anamaria Prodan l-a lovit cu pumnul în față pe Dan Alexa, acesta fiind luat prin surprindere. După acest eveniment inexplicabil, în presă s-a speculat că motivul pentru care l-a lovit Anamaria pe Dan Alexa ar fi fost dragostea, respectiv gelozia.

Dan Alexa, regretă incidentul

Acum, Dan Alexa regretă întregul episod, mai ales că acesta a schimbat percepția tuturor despre el.

„Nu mi-a căzut bine, dar pe mine mă interesează ce zice lumea? M-a deranjat la început. M-am gândit chiar că ar fi trebuit să reacționez imediat în fața Anei, dar acum mă felicit că n-am făcut-o.

Mă atacau toți, băi, te-a lovit, a dat Prodanca în tine!, a fost o nebunie un timp. M-a afectat foarte mult, în special la nivelul percepției publice, ceea ce nu mi s-a părut deloc corect.

Eram, totuși, un antrenor pe val, tânăr, cu trei promovări la activ, cu perspective interesante, iar lumea mă judeca strict după acel moment cu Ana. Asta chiar m-a deranjat. Dar ce pot să mai schimb?, a declarat Dan Alexa, potrivit  Playsport.

Dan Alexa mai ține legătura cu Anamaria Prodan

Acel moment a afectat grav relația dintre el și impresară. Cei doi erau prieteni de familie, iar acum abia dacă își mai vorbesc.

„Foarte rar mai comunicăm. Nu știu dacă am vorbit de cinci ori în ultimii trei ani. Dar eu am în continuare contract cu ea.

Dacă se întâmplă vreodată să-mi găsească o echipă, să fie bine pentru mine și familia mea, n-am nicio problemă să colaborăm. Pe meserie, Ana e foarte bună, nu-i poți lua meritele”, a mai declarat Dan Alexa.