02 ian. 2023 | 18:02

Anamaria Prodan, din nou goală pe internet. Cum a apărut impresara la început de 2023 FOTO

Monden
Anamaria Prodan, din nou goală pe internet. Cum a apărut impresara la început de 2023 FOTO
Anamaria Prodan, din nou goală pe internet. Atenție! Imagine demnă de filmele de adulți. Conținut interzis minorilor!

Anamaria Prodan, din nou goală pe internet. Fosta parteneră de viață a antrenorului Laurențiu Reghecampf a încins mințile bărbaților cu ultima fotografie publicată pe unul dintre conturile sale de pe rețelele sociale. Atenție! Imaginea este interzisă minorilor, surprinzând ipostaze demne de filmele pentru adulți.

Fosta soție a lui Reghe își surprinde fanii

După despărțirea de fostul său partener de viață, Anamaria Prodan pare să se simtă în formă maximă. Parcă neobosită, agenta de jucători își surprinde admiratorii de pe rețelele sociale – și nu numai – cu tot felul de imagini seducătoare și declarații neașteptate. La scurt timp după ce a dezvăluit că are un nou iubit, impresara a făcut furori pe internet.

Mulți au fost curioși cum decurge viața amoroasă a Anamariei Prodan, după divorțul de Laurențiu Reghecampf, ce a fost plin de scandaluri și acuzații tăioase. Recent, agenta FIFA a dezvăluit că trăiește o nouă poveste de dragoste alături de un bărbat în legătură cu care a fost foarte rezervată.

Anamaria Prodan a precizat că noul său iubit nu locuiește în România. Potrivit speculațiilor, acesta ar trăi în Dubai, acolo unde impresara se deplasează deseori în vizite. Mai mult decât atât, vedeta în vârstă de 50 de ani a ținut să precizeze că și copiii săi se înțeleg foarte bine cu partenerul ei. Relația pare fi, așadar, una de bun augur.

„Eu când mă rog la Dumnezeu pentru ceva, chiar mi se întâmplă… Sunt fericită și am un om lângă mine care este exact cum mi-am dorit eu”, a susținut, în luna decembrie 2022, Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, din nou goală pe internet

Relația Anamariei Prodan cu noul său iubit pare a fi, de asemenea, una destul de permisivă. Asta, în circumstanțele în care vedeta a șocat din nou internetul. Anamaria Prodan a apărut goală în mediul online. Vorbim despre ultima imagine publicată de către fosta parteneră de viață a lui Laurențiu Reghecampf pe contul său de Instagram.

Impresara a apelat la funcțiile Photoshop pentru a-și pune în evidență atuurile fizice, după cum se poate remarca cu ușurință în galeria FOTO a acestui articol. Chiar și needitată, ultima apariție a agentei FIFA ar fi dat naștere, fără îndoială, senzațiilor fierbinți. Impresara s-a pozat fără haine, din nou!

Anamaria Prodan s-a afișat pe Instagram fără niciun articol vestimentar în partea superioară a corpului. Sânii săi generoși au putut fi admirați de toți internauții. Totuși, impresara și-a acoperit sfârcurile cu șuvițe de păr blond, oferind frâu liber imaginației fiecăruia.

În talie, Anamaria Prodan poartă o așa-zisă „vestă antiglonț”, sub care și-a etalat cu îndrăzneală o parte din picioare, acoperite de un dres din plasă măruntă. Agenta de jucători și-a acoperit capul cu o coroană ce prezintă detalii strălucitoare, semn că și-a început noul an simțindu-se o adevărată regină.

Parteneri
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului
Redactia.ro
Legendele locurilor bântuite din Constanţa. Ce fenomene inexplicabile au avut loc la malul mării
Click.ro
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune că „e groaznic”: „Nu ne așteptam”
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre care toată lumea vorbește
Unica.ro
Pensiile care ar putea fi dublate. Românii vizați
EVZ.ro
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
Spynews
Tragedie înainte de Paște! A murit marele ACTOR: Îl vom iubi mereu
Capital.ro
Până la ce oră se ține postul negru în Vinerea Mare. Ora care reprezintă un moment cheie din viaţa Mântuitorului Iisus Hristos
Antena 3
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia neașteptată luată la 73 de ani
Avantaje
PENSIILE vor fi DUBLATE. 150.000 de ROMÂNI vor BENEFICIA
Mediaflux
Alertă pe litoralul României, în minivacanța de 1 Mai! Dealerii de droguri au început să vândă substanțele interzise
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
CRBL, primul interviu după divorț. Alături de cine va petrece Paștele anul acesta: „Să nu exagerăm”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro