Ce salariu de nabab are Cătălin Măruță la PRO TV. Câștigă de 8 ori mai mult ca Neti Sandu EXCLUSIV

de: Iulia Statie
28 10. 2021

Cătălin Măruță este unul dintre cei mai longevivi și apreciați prezentatori de televiziune din România. Acesta are grijă să le prezinte românilor subiecte inedite și să vină mereu cu idei noi pentru emisiunea pe care o moderează, așa că este răsplătit din plin de către șefii PRO TV.

Ce salariu primește Cătălin Măruță de la PRO TV

Cătălin Măruță are o carieră cu adevărat spectaculoasă. Acesta a cucerit publicul din România încă de la primele apariții. El este, deseori, asociat cu show-ul pe care îl moderează la Pro TV de foarte mulți ani, mai ales pentru că reușește să surprindă unele dintre cele mai importante povești din showbiz.

Șefii de la Pro TV îl apreciază pe soțul Andrei, astfel că el este recompensat pe măsură pentru faptul că reușește să aducă multe vedete și să prezinte subiecte inedite în emisiune. Acesta o depășește pe Neti Sandu atunci când vine vorba despre salariul pe care îl încasează.

Cătălin Măruță, extrem de apreciat la PRO TV

Mai exact, Cătălin Măruță încasează 12.000 de euro, potrivit unor surse Playtech.ro, în timp ce Neti Sandu primește 1.500 de euro, deși muncește de luni până duminică. Totuși, prezentatorul de televiziune are grijă să se comporte exemplar 5 zile din 7 pentru ca emisiunea lui live să își păstreze fanii.

Soțul Andrei nu este genul de prezentator de televiziune care vine doar cu o oră înainte de emisiune, ci, mai degrabă, acesta ajunge în redacție la ora 11. De asemenea, Cătălin Măruță este extrem de implicat, participă la ședințe și vine cu idei ori de câte ori are ocazia, dar și sună vedete pentru a le invita în show.

Ce salariu încasează Florin Călinescu de la Prima TV

Florin Călinescu a fost extrem de apreciat de fanii PRO TV, așa că mulți au suferit în momentul în care au aflat că acesta s-a decis să renunțe la rolul pe care îl avea în show-ul ‘Românii au talent’ și să plece la Prima TV. Totuși, el și-a negociat la sânge mutarea.

Emisiunea Florin Călinescu Show poate să fie urmărită marți, miercuri și joi între orele 20:00 și 22:00. Cunoscutul actor a fost contactat de către șefii Prima TV, astfel că nu a putut refuza oferta extrem de generoasă care i-a fost făcută. El a dat lovitura după ce a analizat cu grijă contractul.

Florin Călinescu primește, potrivit surselor Playtech.ro, nu mai puțin de 8.000 de euro pe lună. Actorul încasează 666 de euro pentru fiecare ediție, semn că este extrem de apreciat la Prima TV.