Ce salariu are Violeta Alexandru. Ministrul Muncii are o avere frumoasă

Ce salariu are Violeta Alexandru. Ministrul Muncii are o avere frumoasă
Ce salariu are Violeta Alexandru. Ministrul Muncii are o avere frumoasă

Alături de Ministrul de Interne, Ministrul Sănătății și Ministrul Economiei, Ministrul Muncii, Violeta Alexandru a devenit una dintre figurile centrale în timpul pandemiei. Aceasta are pe mână soarta a milioane de români.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru are o avere frumoasă

Nici în România, din păcate nu sunt multe femei implicate activ și la vedere în politică. Recent, Violeta Alexandru nu s-a ferit să se contrazică cu mai mai mulți colegi de guvernare, când a venit vorba despre pensiile românilor.

În declarația de avere, Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Violeta Alexandru a trecut că deține un apartament. Acest apartament este deținut în coproprietate cu soțul ei, Alexandru Doru. Ministrul mai deține și un teren moștenit, precum și o mașină veche din 2007.

Bunurile deținute de Ministrul Muncii

Terenul agricol de 0,8 hectare este moștenit în anul 2007. Iar apartamentul menționat anterior a fost dobândit prin credit în anul 2015, are o suprafață de 62 mp. Honda Acord este mașina pe care aceasta o deține.

Violeta Alexandru are și o datorie de 55,000 de euro, prezentată sub forma unui credit  făcut în anul 2015 și este scadent în 2045.

Veniturile încasate de Ministrul Muncii

În ultimul an fiscal declarat, veniturile totale încasate de Ministrul Muncii sunt în valoare de 118,662 de lei. Banii au fost încasați drept salariu de la Asociația Institutul Pentru Politici Publice. Ministrul Muncii a fost fondatorul și directorul Institutului pentru Politici Publice. Violeta Alexandru am mai încasat și un salariu de 69,501 lei de la Camera Deputaților și un alt salariu de 7,536 lei de la APADOR-CH.

Soțul Violetei Alexandru, Doru Alexandru a încasat și el un salariu frumos. Mai exact, într-un an a primit suma de 55.314 lei de la Ministerul Apărării Naționale, scrie adevărul.ro. La aceste sume se adaugă și alocația de 1,008 lei pe an pentru copil.

Violeta Alexandru cu mâna la față
Ce salariu are Violeta Alexandru. Ministrul Muncii are o avere frumoasă
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI