Ce salariu are un casier la benzinăriile OMV cu tot cu bonusuri și sporuri

Ce salariu are un casier la benzinăriile OMV cu tot cu bonusuri și sporuri
Ce salariu are un casier la benzinăriile OMV în 2021

OMV este o companie internațională integrată de petrol, gaze, și produse petrochimice. Aceasta operează în sectoarele de explorare și producție, rafinare și comercializare în domeniul petrolului și al gazelor naturale, precum și în sectorul produselor petrochimice. Există stații de distribuție carburanți OMV și la noi în țară. Iată ce salariu are un casier de la benzinăriile OMV cu tot cu bonusuri și sporuri.

Benzinăriile OMV – salariul unui casier cu tot cu bonusuri și sporuri

Salariile angajaților de la benzinăriile OMV variază în funcție de postul ocupat, de volumul de muncă depus, dar și de vechimea angajaților. Iată ce salariu are un casier la benzinăriile OMV, potrivit site-ului undelucrăm.ro.

Benzinăriile OMV – salariu casier Galați

În anul 2020, un angajat de la benzinăriile OMV, din Galați, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de mai puțin de un an, pe funcția de casier, încasa un salariu net lunar de 2.000 de lei.

Benzinăriile OMV – salariu casier București

În anul 2020, un angajat de la benzinăriile OMV, din București, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de mai puțin de un an, pe funcția de casier, încasa un salariu net lunar de 1.600 de lei.

Benzinăriile OMV – salariu casier încasator Timișoara

În anul 2020, un angajat de la benzinăriile OMV, din Timișoara, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de 4 ani, pe funcția de casier încasator, încasa un salariu net lunar de 1.900 de lei. La acesta se adăugau și tichete de masă în valoare de 216 lei pe lună.

Benzinăriile OMV – salariu barman/casier Constanța

În anul 2020, un angajat de la benzinăriile OMV, din Constanța, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de mai puțin de un an, pe funcția de barman/casier, încasa un salariu net lunar de 1.600 de lei.

Benzinăriile OMV – salariu casier gestionar București

În anul 2020, un angajat de la benzinăriile OMV, din Constanța, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de 8 ani, pe funcția de casier gestionar, încasa un salariu net lunar de 1.750 de lei.

Benzinăriile OMV – salariu casier Cluj-Napoca

În anul 2019, un angajat de la benzinăriile OMV, din Cluj-Napoca, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de 3 ani, pe funcția de casier, încasa un salariu net lunar de 1.900 de lei.

Benzinăriile OMV – salariu casier Constanța

În anul 2019, un angajat de la benzinăriile OMV, din Constanța, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de mai puțin de un an, pe funcția de casier, încasa un salariu net lunar de 1.800 de lei.

La acesta se adăugau tichete de masă în valoare de 216 lei, pe lună, precum și bacșiș, în valoare de 250 de lei lunar.