Ce salariu are o casieră care vinde bilete la CFR Călători. Suma e frumușică rău

Ce salariu are o casieră care vinde bilete la CFR Călători. Suma e frumușică rău
Ce salariu are pe lună o casieră care vinde bilete la CFR Călători

CFR Călători este o companie de transport feroviar de persoane, pe care o deține statul român. Aproximativ 1.300 de trenuri au fost puse în circulație în anul 2015. Pentru a asigura activitatea de transport feroviar de călători, primește în fiecare an peste 1 miliard de lei din bugetul de stat. Iată ce salarii are o casieră de la CFR Călători.

Cât câștigă o casieră de la CFR Călători, care vinde bilete

Salariile angajaților CFR Cătători diferă de la angajat la angajat, în funcție de job și de vechime. Iată ce salariu are o casieră care vinde bilete la CFR Călători, potrivit undelucram.ro:

Salariu CFR Călători – Inginer Design

Un angajat de la CFR Călători din București, pe postul de Inginer Design, care are un program full-time și experiență în domeniu de mai puțin de un an, încasează un salariu net lunar în valoare de 2.600 lei. La acesta se adaugă tichete de masă în valoare de 300 de lei lunar. Pe lângă acestea angajații mai pot mai încasa și un comision din vânzări în valoare de 100 de lei pe lună.

Salariu CFR Călători – Inginer

Un angajat de la CFR Călători din București, pe postul de Inginer, care are un program full-time și experiență în domeniu de 20 de ani, încasează un salariu net lunar în valoare de 3.800 lei.

Salariu CFR Călători – Specialist Calitate

Un angajat de la CFR Călători din Timișoara, pe postul de Specialist Calitate, care are un program full-time și experiență în domeniu de 11 de ani, încasa în 2021 un salariu net lunar în valoare de 4.300 lei.

Salariu CFR Călători – Șef Serviciu

Un angajat de la CFR Călători din Cluj-Napoca, pe postul de Șef Serviciu, care are un program full-time și experiență în domeniu de 18 de ani, încasa în 2021 un salariu net lunar în valoare de 5.300 lei.

Salariu CFR Călători – Economist

Un angajat de la CFR Călători din Iași, pe postul de Economist care are un program full-time și experiență în domeniu de 24 de ani, încasa în 2021 un salariu net lunar în valoare de 2.900 lei. La acesta se adaugă tichete de masă în valoare de 300 de lei pe lună.

Salariu CFR Călători – Impiegat de mișcare

Un angajat de la CFR Călători din București, pe postul de Impiegat de mișcare care are un program full-time și experiență în domeniu de 31 de ani, încasa în 2021 un salariu net lunar în valoare de 2.800 lei.

Salariu CFR Călători – Casier

Potrivit cfrcalatori.ro, salariul unui casier CFR Călători, în anul 2019 era cuprins între 2645 lei și 3221 lei. Cel al unui casier cf verificator era cuprins între 3298  lei și 3384 lei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI