Ce salariu are Mihai Gâdea la Antena 3, după mai bine de 10 ani de când lucrează la postul tv. Suma fabuloasă

Ce salariu are Mihai Gâdea la Antena 3, după mai bine de 10 ani de când lucrează la postul tv. Suma fabuloasă
Ce salariu are Mihai Gâdea la Antena 3?

Mihai Gâdea are un salariu mai mare decât te-ai fi așteptat. Cât câștigă acesta în comparație cu un coleg de breaslă la fel de cunoscut, după mai bine de 10 ani de când lucrează la Antena 3?

Ce salariu are Mihai Gâdea la Antena 3?

Una din vedetele postului Antena 3 are un salariu dublu față de Mircea Badea. În vârstă de 43 de ani, prezentatorul de televiziune este una dintre emblemele postului la care lucrează de peste 10 ani. Antena 3 înregistrează audiențe mari, iar mulți s-au întrebat care sunt salariile angajaților. Conform bugetul.ro, Gâdea ar avea cel mai mare salariu dintre toți. Realizatorul show-ului Sinteza Zilei este și director general al postului și încasează lunar suma de 15.000 de euro.

Înainte ca acesta să iubească domeniul în care activează acum, a fost pastor adventist și absolvent al Facultății de Teologie Adventistă. Cel care se află cu o poziție mai jos decât moderatorul Sintezei în topul celor mai bine plătiți se află Adrian Ursu, care câștigă 10.000 de euro. Mircea Badea a dezvăluit că acesta ar fi încasat cel mai mult suma de 8.600 de euro net, dar ar varia în funcție de alte câștiguri separate pe care le are din cadrul altor proiecte.

Ce salariu are Mihai Gâdea?
Ce salariu are Mihai Gâdea?

Gâdea anunță o colaborare cu CNN International

„Concentrându-se pe agenda ştirilor internaţionale, conţinutul « CNN hour » atât pentru TV, cât şi pentru online va fi produs de CNN International. În plus, prezentatorii, reporterii, operatorii, redactorii, editorii şi producătorii Antena 3 vor avea acces la programe speciale de training realizate atât la Bucureşti cât şi în cartierele generale ale CNN din Statele Unite şi Marea Britanie. Criteriile deontologice şi principiile profesionale ale celei mai respectate reţele de televiziune din lume se vor adăuga celor pe care echipa Antena 3 le-a imbrăţişat în anii de activitate de până acum. Noul parteneriat dintre cele două televiziuni de ştiri a fost semnat de Konstantinos Oikonomou, Vicepreşedinte Parteneriate Strategice, din partea CNN şi de Mihai Gîdea, C.E.O Antena 3″
Mihai Gâdea

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI