Ce salariu are Gică Popescu la Antena 1. Ia o sumă frumoasă rau pentru emisiunea Superprietenii (exclusiv)

Ce salariu are Gică Popescu la Antena 1. Ia o sumă frumoasă rau pentru emisiunea Superprietenii (exclusiv)
Ce salariu are Gică Popescu la Antena 1. Ia o sumă frumoasă rau pentru emisiunea Superprietenii (exclusiv)

Gică Popescu are emisiune la Antena 1. Se numește Super Prieteni și suma pe care fostul fotbalist o încasează este surprinzătoare.

Gică Popescu are emisiune la Antena 1

Gică Popescu poate fi văzut pe Antena 1, la emisiunea Super Prieteni, de astăzi, 23 iunie, de la ora 23:45. Reprezentanții postului au anunțat că fostul căpitan al României și al Barcelonei va prezenta și o serie de interviuri cu foști mari jucători de fotbal ai lumii pe site-ul as.ro.

Gică Popescu a filmat deja interviuri cu unii dintre cei mai celebri fotbaliști la nivel mondial. Fostul star își propune să afle povestea de viață a celor mai cunoscuți jucători de fotbal.

Printre invitații săi la emisiunea Super Prieteni se numără Gheorghe Hagi, Hristo Stoicikov, Luis Figo și Carles Puyol.

Ia o sumă frumoasă rau pentru emisiunea Superprieteni

Gică Popescu va călători mult pentru a se întâlni cu prieteni vechi și a îi intervieva. El a anunțat că începe seria de interviuri cu Gică Hagi. Pentru fiecare ediție, Gică Popescu va primi 2000 de euro.

”După acea perioadă grea pe care am traversat-o în 2014-2015, m-am întrebat ce aş putea face în perioada imediat următoare.

Mi-am zis că aş vrea să călătoresc foarte mult, să îmi văd prieteni vechi, însă fiind un tip hiperactiv, am ales să fac în acelaşi timp şi o serie de interviuri cu foşti mari jucători, legende ale fotbalului mondial, alături de care eu am jucat.

Trebuia să încep cu Gică Hagi, pe care eu îl consider în această elită a fotbalului mondial, alături de mari campioni!”, a spus Gică Popescu, potrivit Impact.ro

Astăzi, 23 iunie, de la ora 23:45, Gică Popescu îl va intervieva pe Hagi, unul dintre cei mai mari jucători ai României. Cei doi au mers împreună la mare, la munte și la antrenamentele de la Academia de Fotbal din Ovidiu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI