20 sept. 2022 | 17:24

Ce salariu a avut Carmen Grebenișan prima dată când s-a angajat. „Am avut și colaborări de 300 de euro, mi s-a părut enorm!” EXCLUSIV VIDEO

Monden
Ce salariu a avut Carmen Grebenișan prima dată când s-a angajat. „Am avut și colaborări de 300 de euro, mi s-a părut enorm!” EXCLUSIV VIDEO
Ce salariu a avut Carmen Grebenișan prima dată când s-a angajat. Câți bani câștiga vedeta din colaborări.

Carmen Grebenișan se numără astăzi printre cei mai bine cotați influenceri, are propria afacere și își permite să aleagă cu ce brand-uri bate palma pentru promovarea unor produse în schimbul unor sume cu multe zerouri în coadă, spre deosebire de începuturi, când era remunerată doar cu câteva sute de euro. În exclusivitate pentru Playtech.ro., prietena Alinei Ceușan ne-a povestit despre primul ei job, dar și primele contracte care i-au sporit substanțial veniturile în perioada în care era studentă.

Ce salariu a avut Carmen Grebenișan prima dată când s-a angajat

Carmen Grebenișan și prietena ei, Alina Ceușan, fac bani împreună, dar și separat, ca influenceri. Cele două amice au intrat în lumea online-ului dintr-o joacă, fără să aibă habar că vor ajunge la statutul financiar de care se bucură astăzi. De când a devenit majoră, Carmen Grebenișan a învățat să fie responsabilă pentru deciziile pe care le ia.

„Părinții mei stau în Londra de mult timp, deci cumva eu sunt cam singură prin România, toate rudele mele sunt plecate, sunt singură și neliniștită. Când am avut 18 ani, ei au plecat, eu am plecat la Cluj, pentru că sunt din Târgu Mureș. A fost perfect, mi-a plăcut toată viața să fiu singură, să merg, să nu depind de nimic, să nu stau acasă, să nu am ore din alea la care trebuie să mă întorc”, a povestit Carmen pentru Playtech.ro.

Carmen Grebenișan: „Am avut colaborări pe sume de 300 de euro”

Fosta concurentă de la Dancing on Ice și-a dorit dintotdeauna să fie independentă financiar. Aflată într-un anturaj în care fiecare avea un anumit venit, iar ea era doar studentă, Carmen s-a gândit că e momentul să acționeze.

„A fost greu, știu că am avut o relație în care prietenul meu de atunci era mai mare ca mine și eram într-un anturaj în care toți aveau peste 30 de ani, eu având 20. Mă simțeam mereu cea mai fraieră, adică toată lumea face bani și eu eram așa: „Bă, dar eu chiar așa fraieră sunt?” Și asta m-a motivat văzând la toate fetele, toată lumea avea o afacere, și am zis: eu chiar nu fac nimic? Nu se poate! Mă frustra!”, ne-a povestit ea.

În acea perioadă, ea și Alina Ceușan erau cunoscute pe o platformă de socializare, dar nu aveau vreun câștig în afară de valul de simpatie din partea internauților. Ulterior, pe lângă fotografii, fetele și-au făcut un blog, care le-a adus în atenția diverselor firme, care aveau nevoie de promovare. Aflate la început de drum, cele două nu aveau pretenții financiare, ci acceptau sumele propuse.

„Eram la facultate încă, cochetam cu ideea asta de online, noi atunci eram cunoscute pe Hi5, era un nou val de platformă, pentru că ne tot pozam pe afară și ne îmbrăcam în tot felul de ținute, dar cam atât, eu și Alina rămâneam acolo, la nivelul acesta. Asta ne plăcea să facem, nu știam că se poate transforma în ceea ce se întâmplă acum.

Niciodată nu am crezut așa ceva. Am făcut din pură pasiune, până la urmă s-a transformat asta încet încet printr-un blog, pe blog au apărut cererile de promovare contra cost și așa am început să ne întreținem, prima mea colaborare a fost un barter de 200 de euro și apoi am avut colaborări pe sume de 300 de euro și mi s-a părut enorm. Nu pot să cred că ăstia sunt banii mei!”, a declarat, pentru Playtech.ro., Carmen Grebenișan.

Carmen Grebenișan încasa 1500 lei la final de lună

Carmen Grebenișan ne-a povestit și despre primul ei job, care a fost în paralel cu începerea activității de influencer, care ulterior i-a adus contracte foarte bine plătite.

„M-am angajat și eu să fac banii mei, aveam salariul 1500 lei, eram la salonul lui Raul care este soțul Alinei. Eu trebuie să lucrez, eu nu mai pot așa, că toată lumea uite, că face bani și m-am angajat și făceam 1500 lei pe lună. Eram cea mai fericită că aveam bani. Eu am bani acum. Mi-a plăcut mult de tot să fiu independentă, a fost un sentiment pe care nu pot să-l compar cu nimic pe lumea asta”, a declarat, pentru Playtech.ro., Carmen Grebenișan.

Este foarte calculată cu banii

Chiar și acum când nu mai e nevoită să își facă anumite socoteli dacă vrea să plece într-o vacanță sau dacă vrea să își cumpere o rochie, Carmen Grebenișan susține că este atentă la buget.

„Cred că tot timpul trebuie să faci calcule cât de cât, să fii domolit cu banii pentru că nu sunt un izvor așa nelimitat. Nu merită să risipești nimic pe lumea asta, unii nu au bani și mai bine donezi dacă vrei să-i risipești. Niciodată nu am fost stresată pentru bani și probabil de asta nu am avut problema asta niciodată, chit că ai mei nu au avut bani.

A fost greu de tot, am avut 100 lei la facultate pe săptămână și ne descurcam, culmea, dar veneam cu zacusta de la Târgu Mureș, cu salamul în valiză, chiar veneam, ne descurcam. Adică te poți adapta la orice, nu e o problemă, ideea este să fii tu fericit cu ceea ce faci”, a conchis Carmen Grebenișan

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Capital.ro
Situația în care șoferii care produc un accident rutier pot pleca de la locul faptei | Momentul când trebuie raportat un accident
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro