01 iun. 2022 | 16:39

Ce să pui la intrarea în casă pentru a atrage norocul și prosperitatea. Trucul uimitor

Diverse
Ce să pui la intrarea în casă pentru a atrage norocul și prosperitatea. Trucul uimitor
Ce e bine să așezi la intrarea în casă pentru a atrage norocul în viața ta

Românii cred în superstiții și tradiții, iar ele sunt transmise din generație în generația. Unele se mai pierd „pe drum”, însă o mare parte dintre ele încă se păstrează. Cu toate acestea, astăzi vom vorbi despre o tradiție din China, care se spune că îți va aduce noroc în casă.

Tehnica străveche din China care îți va aduce noroc

Din ce în ce mai mulți români au aplicat tehnica Feng Shui, ea căpătând o popularitate tot mai mare în România, iar mulți se alătură acestei tendințe care este aducătoare de mult bine și noroc.

Regulile de feng shui pentru ușa casei sunt făcute astfel încât intrarea în locuință să atragă toate vibrațiile pozitive, dar și prosperitatea. Vechile credințe orientale consideră ușa casei ca fiind una dintre porțile prin care intră norocul în viața proprietarului.

În multe țări și culturi, ușa are o semnificație deosebită și este legată de multe pilde, superstiții și diferite credințe mistice. Ușa de acces în locuință este asociată cu speranța și deschiderea către lume, însă, în același timp, reprezintă și o formă de siguranță și protecție în propria casă.

În alte culturi din lume, ușa are multe conotații pozitive ce poate atrage prosperitatea, norocul și energiile universului, asta dacă sunt respectate principalele reguli feng shui.

Feng shui, ce trebuie să ai în fața ușii

Intrarea în casă trebuie să fie luminoasă și destinsă, pentru a emana și căpăta energie bună. Potrivit regulii feng shui, zidul în care este montată ușa locuinței trebuie să fie deschis, larg, luminos și orientat către răsărit sau către sud.

În fața ușii de la intrare nu ar trebui să existe stâlpi, copaci sau alte lucruri care ar putea împiedica privirea. Dacă ai aceste obstacole, ele vor bloca lumina soarelui, având mai puțină lumină naturală în casă. Se spune că acest lucru îți va aduce probleme cu banii și cu lucrurile de valoare pe care le deții.

De asemenea, trebuie să ai grijă ca ușa de la intrare în casă să nu fie față în față cu ușa casei vecinului de vizavi, deoarece riști să intri într-un conflict cu acesta. În cazul în care locuința ta are două intrări, asigură-te ca cele două uși să nu fie aliniate.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Capital.ro
Horoscopul banilor pentru luna mai 2024. Zodiile care vor avea câștiguri financiare deosebite
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro