Nu știi ce să mai gătești? Ei bine, cu friptura fragedă de pui nu ai cum să dai niciodată greș. Pentru a ieși perfectă, însă, vei avea nevoie de o marinadă specială. Nu îți face griji, deoarece este foarte simplu să o obții. Iată ce trebuie să adaugi în marinada pentru carnea de pui pentru un gust desăvârşit. Bucătarii iscusiți au dezvăluit secretul!
Friptura de pui se numără printre preparatele preferate de români. Aceasta este extrem de gustoasă și ușor de preparat. Tot secretul constă, însă, în marinadă. Noi am aflat cum o pregătești pe cea perfectă.
Iată mai jos ingredientele și modul de preparare al celei mai bune marinade. Doar așa friptura ta de pui va ieși fragedă și delicioasă. Toată familia va lăuda preparatul!
Toate ingredientele enumerate mai sus se pun într-un vas și se amestecă foarte bine. Ulterior, carnea de pui Sse înțeapă din loc în loc cu ajutorul unei furculițe și se pune apoi într-o pungă ziplock mare. Mai departe, deasupra acesteia se toarnă marinada. Se lasă la rece minumum o jumătate de oră, perfect ar fi circa cinci ore.
Citește și Cât timp e bună carnea de pui ţinută în frigider. Detaliul care te poate pune în pericol!
Și în acest caz, toate ingredientele se amstecă foarte bine. Ulterior, carnea de pui se introduce în marinadă. Atenție însă, deoarece ea trebuie să fie acoperită în totalitate. În final, se introduce la frigider și se lasă peste noapte.