Ce să pui în bradul de Crăciun pentru noroc la bani. Îţi va merge extraordinar în noul an

de: Sabina Anastasia
09 12. 2023

Vrei ca toate lucrurile să îți meargă bine în anul 2024? Playtech Știri îți prezintă o metodă ușoară de a atrage energii pozitive în viața ta, anul viitor. Tot ce trebuie să faci este să acorzi atenție decorațiunilor pe care le pui în bradul de Crăciun. Cu ajutorul lor, poți să schimbi totul.

Cum poți să atragi norocul în viața ta în anul 2024

Împodobirea bradului de Crăciun reprezintă una dintre activitățile preferate ale oamenilor în sezonul rece. Pe măsură ce sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, românii își împodobesc locuințele cu tot felul de decorațiuni frumoase și elegante. Majoritatea urmăresc ca locuința să arate frumos.

Puțini sunt românii care știu că, apelând la anumite decorațiuni, pot să atragă norocul în viața lor în anul ce urmează. Practicanții filosofiei Feng Shui sunt de părere că plasând anumite obiecte în bradul de Crăciun, poți să atragi în viața ta energii pozitive pentru anul 2024. Nu e deloc dificil!

Citește și: Planta care se pune pe masa de Crăciun pentru a alunga energiile rele. Aşa vei avea sărbători liniştite

De ce materiale ai nevoie pentru a face decorațiuni pentru bradul de Crăciun acasă

O decorațiune care atrage norocul în viața ta, dacă o pui în bradul de Crăciun, este reprezentată de felia de portocală uscată. Poți să o transformi tu, chiar din confortul locuinței tale, într-un glob sau în mai multe globuri, în funcție de preferințele pe care le ai.

Pentru a face globuri din felii de portocale uscate, ai nevoie de câteva produse: portocale (în cantitatea pe care o dorești, în funcție de mărimea bradului de Crăciun, dar și a multitudinii de decorațiuni pe care vrei să le folosești), lipici (preferabil de culoare albă, fiindcă își va schimba nuanța) și sfoară.

Cum să faci globuri din felii de portocale, care să atragă norocul în anul 2024

  1. Se taie portocalele în felii rotunde, cât mai subțiri posibil.
  2. Se scot semințele din feliile de portocale și se lasă feliile la uscat timp de 3 zile.
  3. Se aplică un strat de lipici alb în centrul feliilor de portocale uscate.
  4. Se lasă din nou la uscat, până când lipiciul va căpăta o nuanță strălucitoare.
  5. Se lipește o bucata de sfoară în centrul unei felii de portocală uscată, ca și cum ai forma un glob.
  6. Se agață feliile de portocală uscată pe crenguțele bradului de Crăciun.

Citește și: Ce trebuie să faci pentru ca bradul de Crăciun să reziste mai mult. Trucul ca să te bucuri de el mai mult de o lună

Ce semnificație au portocalele uscate din pomul de Crăciun

Feliile de portocale sunt asociate, în Feng Shui, precum și în alte filosofii, cu bucuria, fericirea, sănătatea și abundența. În cultura occidentală, aceste fructe sunt foarte importante în perioada sărbătorilor de iarnă. Din ele se compun sfere care sunt folosite sub formă de ornamente.

Se spune că portocalele atrag norocul și prosperitatea. În cultura orientală, aceste citrice fac trimitere la sănătate și longevitate. Sunt asociate, de asemenea, cu starea de bogăție financiară.