18 feb. 2024 | 09:45

Ce să faci la primul date, în funcție de zodia pe care vrei să o cucerești. Sfatul astrologilor pentru o întâlnire reușită

Diverse
Ce să faci la primul date, în funcție de zodia pe care vrei să o cucerești. Sfatul astrologilor pentru o întâlnire reușită
Cum cucerești nativii zodiacului. Ce trebuie să faci la primul date, pentru a te bucura de simpatia potențialului partener.

Astrologii au venit cu o serie de sfaturi pentru cei care vor să își impresioneze un potențial partener. Ce trebuie să faci la primul date, în funcție de zodia din care face parte persoana plăcută. Dacă vei urma indicațiile de mai jos, nu vei da greș. Îi vei intra imediat la inimă!

Ce să faci la primul date, în funcție de zodia în care s-a născut potențialul partener

Berbec. Renunță la cinele la lumina lumânărilor și la clișeele romantice, dacă vrei să cucerești Berbecul. El este pregătit pentru aventură, fior și un pic de dramă, datorită planetei guvernante Marte. Pentru acest nativ, un date la un Escape Room este perfect pentru a-l atrage de partea ta.

Taur. O întâlnire practică, la un atelier de artă DIY, ar fi cea mai bună idee de date, dacă vrei să cucerești nativul Taur. Are talent pentru tot ceea ce este plăcut din punct de vedere estetic. Așa se explică de ce găsește bucurie în textura lutului alunecând printre degete sau în fuziunea culorilor din natură.

Gemeni. Gemenii sunt inteligenți și adoră jocurile bune, de aceea sfatul astrologilor este ca primul date să îl ai la o cafenea tip Board Game. Tenisul mental din mintea nativului, care va avea loc în timpul jocului, îi va oferi suficient spațiu pentru a-și îmbrățișa dualitatea.

Rac. O idee bună pentru primul date, dacă vrei să impresionezi un Rac, ar fi un picnic în parc. Vremea se încălzește, iar cum el este guvernat de spiritul practic, o astfel de idee va face minuni. Ține cont că nativului îi place să se angajeze în conservații profunde și pline de suflet.

Citește și: Zodiile şi Ziua Îndrăgostiţilor. Momentele unice şi pline de emoţii prin care vor trece nativii. Cine îşi cunoaşte jumătatea

Zodia care poate fi cucerită doar prin maximă simplitate

Leu. O noapte de karaoke este rețeta perfectă pentru nativ. Stinge luminile, fixeaz-o pe cea principală asupra partenerului și oferă-i un microfon. Te va adora, pur și simplu! Pentru Leu, nu este doar despre aa cânta, ci despre a obține performanța de a susține un spectacol propriu, cu el în centrul atenției.

Fecioară. Nu există nimic cu care să impresionezi Fecioara mai mult decât simplitatea. O plimbare la piață, în timp ce faci și cumpărături, sau o plimbare printr-un centru de antichități ar putea să reprezinte pentru nativ o reală comoară. Te va admira!

Balanță. Galeria de Artă este locul perfect pentru Balanță pentru a-și exprima dragostea. Să te plimbi aici e ca și cum ai experimenta senzațiile necunoscute ale unui sanctuar romantic pentru acest nativ. Astrologii spun că ce vei trăi, dacă vei organiza o astfel de întâlnire, va fi cu totul unic.

Scorpion. Nu există nimic mai bun pentru Scorpion decât un film de calitate. O producție veche, parcă uitată de oameni, însă cu mesaj profund îl va face pe nativ să tânjească după intensitate, dramă, fără de care nu poate trăi. Vizionarea unui astfel de materia în aer liber aproape garantează relația.

Citește și: Cele două zodii care vor străluci începând cu 10 februarie 2024. Le aşteaptă o lună de vis, uită de toate greutăţile

Sfaturile astrologilor pentru a cuceri nativii din zodiac

Săgetător. Mâncare – acesta este cuvântul cheie ce ar trebui să descrie primul date cu un Săgetător. Dacă te vei asigura că așa va fi, poți fi convins că a doua întâlnire va merge brici. De la tacos picante până la fuziuni exotice, nativul adoră orice element cu care se poate hrăni.

Capricorn. La prima întâlnire cu un Capricorn, du-l la un curs de gătit. Acest semn de pământ apreciază profund valoarea muncii și a stăpânirii de sine. Aspiră continuu să ajungă în vârful muntelui, iar un curs de gătit oferă un mixt de dezvoltare a abilităților sale.

Vărsător. Un date la un muzeu al științei nu îl va speria pe Vărsător, ci îl va introduce exact în universul său. Dacă vrei să ieși și a doua oară la întâlnire cu el, mergeți la un astfel de punct cultural. Îi vei stârni curiozitatea, imaginația, fără de care nu pot fi ei înșiși.

Pești. Să practici yoga sub cerul plin de stele, deși e cam periculos să mergi la un prim date noaptea, ar fi rețeta perfectă pentru a cuceri nativul născut în zodia Pești. Meditația este, pentru el, forma supremă de evadare din această lume. Are nevoie să fie răsfățat în mod regulat.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Cum să scapi de riduri cu ajutorul bananelor. Vei avea o piele perfectă, ca de porțelan
Click.ro
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au fost rase de pe hartă pentru proiectul NEOM
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Salata cu piept de pui și brânză feta. Preparatul care te ajută să scapi de kilogramele în plus
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
România a pierdut cea mai iubită cântăreață de muzică populară. Moartea ei a lăsat un gol imens
Capital.ro
Scandal nou, între Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf! Avocatul antrenorului: "Organele de poliție sesizate vor face cercetări"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Schimbări la CNAS. Cardul de sănătate se mută pe telefon
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro