Ce s-a întâmplat, joi seara, la Untold: ”Am avut o premieră în România”. Cine va urca vineri pe scenă

de: Nechifor Ioana
02 08. 2019

Cea de-a cincea ediție Untold și-a marcat prima seară cu un show în premieră în România. Festivalul continuă, astăzi, la Cluj Napoca, cu numeroși artiști și o serie de momente importante. Printre cei care se vor regăsi în fața publicului se află și Armin van Buuren.

3 dj, într-un show premieră, la Untold 2019

Joi seara, în incinta stadionului Cluj Arena, 3 DJ au susţinut un show condimentat cu jocuri de lumini şi lasere. Este vorba despre 3 Are Legend – Dimitri Vegas&Like Mike şi Steve Aoki, care au mixat împreună.

Am avut o premieră în România, trei artişti care reuşesc să mişte publicul în faţa scenei, Dimitri Vegas&Like Mike şi Steve Aoki, şi care au urcat, împreună pe scena principală a UNTOLD în cadrul momentului 3 Are Legend.

Acesta a fost prezentat în marile festivaluri ale lumii şi, iată, a ajuns şi la noi prima dată.

Cei 3 DJ sunt cunoscuţi ca fiind foarte buni prieteni şi de aceea s-au decis şi să fie împreună pe aceeaşi scenă”, a spus Edy Chereji, directorul de comunicare al festivalului Untold, pentru mediafax.ro.

Joi seara, pe scena principală, au mai urcat James Arthur sau Tujamo, iar pe celelalte nouă scene au evoluat alţi artişti, printre care: Grasu XXL, Pendulum, Monolink, Morcheeba sau Kristian Nairn, care a jucat şi un rol în serialul „Game of Thrones”.

Artiștii care vor fi prezenți în a doua seară Untold

Printre artiștii care vor, vineri – 2 august, pe scena Untold se regăsește și Armin van Buuren. Acesta va pregăti un show special, intitulat „Armin UNTOLD”

Busta Rhymes, The Motans, Darai Lama sunt alți artiști care se vor afla pe scena Untold în cea de-a doua seară a festivalului.

Untold 2019 se desfășoară, în perioada 01-04 august, la Cluj Napoca, iar cea de-a cincea ediție este marcată prin prezența unui invitat special, Robbie Williams, care va susține duminică un recital.