07 mart. 2023 | 18:19

Ce s-a întâmplat în momentul revenirii lui Cabral pe TV. Câți români a reușit să adune carismaticul prezentator în prima ediție din 2023

Monden
Ce s-a întâmplat în momentul revenirii lui Cabral pe TV. Câți români a reușit să adune carismaticul prezentator în prima ediție din 2023
Ce s-a intamplat in momentul revenirii lui Cabral pe TV. Cati romani a reusit sa adune carismaticul prezentator in prima editie din 2023

Cabral a revenit cu bateriile încărcate pe micile ecrane, după o pauză de trei luni de zile. Prima ediție a celui mai recent sezon „Ce spun românii” a înregistrat audiențe incredibile. Cine au fost invitații din primul episod al emisiunii care se oprise din difuzare în noiembrie 2022.

Cum a revenit Cabral în forță la PRO TV

Cabral se bucură, în continuare, de un imens succes în carieră sa în televiziune. Emisiunea Ce spun românii a debutat cu un nou sezon luni, 6 martie, la PRO TV, după trei luni de pauză.

Emisiunea moderată de Cabral a rulat nonstop timp de șapte ani, până ce, în noiembrie 2022, show-ul Ce spun românii a avut parte de o întrerupere în cadrul grilei de programe.

Acum, soțul actriței Andreea Ibacka a revenit în topul audiențelor publicului din România, la sute de mii de români în faţa locului doi, conform celor de la Pagina de Media.

Cabral a avut doar invitați de seamă, actorii din serialele de succes Clanul și Las Fierbinți duelându-se în răspunsuri care mai de care mai amuzante și interesante.

„Ne-a prins bine pauza, revenim cu mai multă energie”

Show-ul de cultură generală Ce spun românii a fost lider de audiență pe intervalul de difuzare pe toate segmentele, atât la nivelul întregii ţări, cât şi la oraşe şi pe segmentul comercial luat în calcul de Paginademedia: 21-55 de ani, din mediul urban.

„Iată că după o pauză de câteva luni ne întoarcem, la aceeași oră, cu același „Ce Spun Românii”. Ne-a prins bine pauza, revenim cu mai multă energie, cu familii și mai simpatice, cu întrebări… și mai nebune. Dar nu numai.

Când am intrat în pauză, ne-a luat prin surprindere faptul că cei de-acasă au făcut un frumos tărăboi. Nu ne așteptam la așa manifestare de dragoste, la atâtea complimente și solicitări de a reveni pe sticlă.

Ne onorează și ne responsabilizează enorm cele scrise de oameni în perioada asta și, mai presus de toate, ne fac să revenim la 18:00 cu sentimentul că munca noastră este apreciată.

Sper să fie bine, suntem gata să aflăm cu toții, cu zâmbetul pe buze, ce spun românii…”, a anunțat Cabral, potrivit PRO TV.

La finalul lunii noiembrie a anului trecut, fostul prezentator de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” declara că simte nevoia de o pauză în activitatea profesională, pentru a se putea bucura de familie.

Citește și Vestea momentului despre Cabral. Anunțul făcut de Pro TV chiar azi

Parteneri
Ce trebuie să faci în ziua de Paște ca să ai noroc tot anul. Obiceiul care îți aduce succes
Redactia.ro
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns să aibă un copil din flori, cu o călugăriță
Click.ro
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre care toată lumea vorbește
Unica.ro
A murit starul rock and roll-ului. Este cel care i-a inspirat pe artiștii de la Beatles. Video
EVZ.ro
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
Spynews
Putin a împietrit. Vin soldații americani. Decizia SUA se aplică din 9 Mai
Capital.ro
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România: ”Emitem taloanele!”
Antena 3
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia neașteptată luată la 73 de ani
Avantaje
Situație PERICULOASĂ pentru România. Declarația care ne dă fiori reci
Mediaflux
Alertă pe litoralul României, în minivacanța de 1 Mai! Dealerii de droguri au început să vândă substanțele interzise
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un fast-food celebru: „Era viu și mișca”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro