Ce s-a întâmplat după ce un turist și-a parcat mașina pe nisip, la Saturn. Turiștii au acționat imediat

Ce s-a întâmplat după ce un turist și-a parcat mașina pe nisip, la Saturn. Turiștii au acționat imediat
Ce s-a întâmplat după ce un turist și-a parcat mașina pe nisip, la Saturn

În această dimineață, un turist și-a parcat mașina pe plaja din Saturn, printre șezlonguri. Nu a mai putut ieși, iar salvamarii au sunat la Poliție.

Un turist și-a parcat mașina pe plajă

Dintr-un motiv necunoscut, turistul a ajuns foarte aproape de malul mării. În scurt timp, autoturismul a rămas blocat în nisipul de pe plaja din Saturn. Cu toate că accesul autovehiculelor este interzis pe plajă, turistul a riscat și a mers cu mașina printre șezlonguri, acolo unde a rămas și blocat, până aproape de malul mării.

Amenda pentru o asemenea faptă este cuprinsă între 10.000 și 20.000 de lei. Roțile au rămas înfundate în nisip, iar șoferul nu a mai putut ieși. Salvamarii de pe plaja din Saturn au anunțat autoritățile. La fața locului a venit Poliția și un echipaj de jandarmi, care l-au luat la întrebări pe șofer. Cel mai probabil, șoferul a fost amendat.

„Accesul, circulaţia sau staţionarea vehiculelor pe plajele Mării Negre”, precizează Apele Române, menționând că amenda poate ajunge până la suma de 20.000 de lei în astfel de cazuri.

Mașină de poliție parcată pe iarbă în Capitală

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, le-a cerut explicații celor de la Ministerul Afacerilor Interne, după ce au apărut imagini cu o mașină de poliție parcată pe spațiul verde. Poliția Capitalei a răspuns, declarând că echipajul era la un flagrant, iar pentru a nu bloca traficul, au parcat mașina pe spațiul verde dintre două locuri de parcare.

Primarul a primit poza de la cetățeni, postând-o pe rețele de socializare. Bucureștenii au fost revoltați, mulți cerând dovada că echipajul a fost amendat. După ce primarul a cerut explicații, Poliția Capitalei a răspuns. Se pare că aceștia se aflau în misiune și au parcat în acest fel pentru a nu bloca traficul la acea oră.

Unul dintre agenți a prins în flagrant un bărbat de 31 de ani care sustrăgea mai multe portofele dintr-un vestiar care era situat într-un centru comercial din Sectorul 3. Bărbatul a fost condus la sediul subunității de poliție pentru audieri. Acesta a fost reținut sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

„Având în vedere faptul ca traficul auto era extrem de aglomerat la acea oră, în zona complexului comercial, una dintre autospeciale a fost lăsată pe spațiul verde dintre două locuri de parcare, pentru a nu bloca traficul pe banda 1 de deplasare”, se arată în răspunsul venit din partea Poliției Capitalei.