Ce s-a întâmplat, de fapt, între Zanni și Alex Velea: ‘Este într-o perioadă neagră, ăsta e adevărul’

Ce s-a întâmplat, de fapt, între Zanni și Alex Velea: ‘Este într-o perioadă neagră, ăsta e adevărul’
Relația dintre Zanni și Alex Velea nu mai este una la fle de strânsă

Ce s-a întâmplat cu prietenia dintre Zanni și Alex Velea? Cei doi artiști trec prin momente grele în ceea ce privește relația lor. Chiar iubitul Antoniei a venit cu detalii pentru fani despre perioada dificilă prin care trece câștigătorul emisiunii ‘Survivor România’.

Prietenia dintre Zanni și Alex Velea este șubredă: ce s-a întâmplat între ei?

Se zvonește că alt personaj pe care Velea l-a ajutat să devină cunoscut a plecat de sub aripa sa. Concret, după scandalul cu Mario Fresh și Lino Golden se pare că Zanni a ales să părăsească și el perimetrul în care stătea iubitul Antoniei.

Amintim că tânărul a fost cel care i-a cerut ajutorul lui Velea pentru un viitor în industrie. Cei doi au apărut întâi de toate la Chefi la cuțite unde Zanni a gătit și și-a spus povestea emoționantă de viață, ulterior a apărut în câteva clipuri ale vedetei.

Nu a mai trecut mult până să aibă și el propria piesă, ulterior fanii văzându-l în postura de concurent la ‘Survivor România 2021’. Cel din urmă a reușit să câștige competiția sportivă de la Kanal D, iar acum se pare că s-a îndepărtat de gașca ce l-a susținut din spatele micilor ecrane.

Velea a ținut că lămurească lucrurile și să spună exact cum stă totul între el și bunul său prieten. El a povestit că Zanni se află cu adevărat într-o perioadă mai grea și că a încercat să-i fie alături, dar a relizat că singurul care îl poate aduce pe calea cea bună este chiar el.

„Fac acest video pentru a clarifica lucrurile”

„De curând, au apărut în presă niște articole în care se zice că m-aș fi certat cu Zanni. Tocmai de aceea, fac acest video pentru a clarifica lucrurile. Într-adevăr, Zanni a trecut printr-o perioadă mai neagră pentru el.

Am încercat să-i fiu alături, doar că de treaba asta se poate vindeca singur. Până la urmă așa este viața, și cu suișuri, și cu coborâșuri”, a spus Alex Velea pe Tik Tok.

Vedeta a continuat mesajul spunând că nu va înceta să îl ajute și va colabora cu el atunci când vor avea un proiect împreună. De asemenea, solistul a menționat că se va ține de cuvânt, mai cu seamă că îl consideră pe tânăr un om talentat și muncitor.

„Nu m-a trădat cum vă așteptați unii dintre voi, cum erați siguri că o să se întâmple. Nu a fost deloc așa, nici eu nu am renunțat la el, nici emoțional, nici contractual. Nici nu o să o fac prea curând, pentru că țin la el și îmi doresc să-l ajut, exact așa cum am promis’, a mai continuat mesajul starului de la noi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI