Ce s-a întâmplat, de fapt, după ce Marcel Ciolacu a leșinat în timpul conferinței PSD

Ce s-a întâmplat, de fapt, după ce Marcel Ciolacu a leșinat în timpul conferinței PSD
Ce s-a întâmplat, de fapt, după ce Marcel Ciolacu a leșinat în timpul conferinței PSD

Lui Marcel Ciolacu i s-a făcut rău în timpul conferinței de presă în care prezenta programul PSD de relansare a economiei. La sediul partidului a fost chemată ambulanța. Oficialul a plecat la spital cu mașina, nu a mai așteptat să vină salvarea.

Update: Marcel Ciolacu a fost externat din spital. I s-a făcut un screening complet, iar toate rezultatele sunt bune, nu a existat decât o cădere de calciu, anunță purtătorul de cuvânt al PSD Lucian Romașcanu. Acesta a precizat și că lui Ciolacu i s-a făcut și testul pentru depistarea COVID-19, dar încă nu a venit rezultatul.

Update: Lucian Romaşcanu, purtătorul de cuvânt al PSD, a transmis că șeful partidului este bine după ce i s-a făcut rău în timpul conferinței și nu suferă de alte boli.

Este ok. O lipotimie i se poate întâmpla oricui. Nu e cunoscut cu nicio afecţiune, e un om sănătos. Probabil sunt 3-4 luni de zile de când şi-a făcut ultimele analize. Din păcate, se întâmplă şi asemenea lucruri”, a spus Romașcanu, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Update: Marcel Ciolacu a ajuns la Spitalul Militar  Central Dr. Carol Davila, unde i se vor face investigații medicale. Șeful PSD va fi testat pentru COVID-19. Potrivit Digi 24, oficialul a spus că ar fi vorba despre o cădere de calciu.

Ciolacu are și funcția de președinte al Camerei Deputaților, drept urmare poate primi îngrijiri medicale la Spitalul Militar în calitate de demnitar, conform protocolului încheiat între această unitate medicală și SPP.

Ce s-a întâmplat după ce Marcel Ciolacu a leșinat în timpul conferinței PSD

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a avut, duminică, o transmisiunea live, pe pagina de socializare a partidului, în cadrul căreia a prezentat programul pentru repornirea economică a României: ”Repornim România”. În timpul transmisiei, după aproximativ 10 minute de la momentul în care a intrat în direct, liderul PSD a început să vorbească cu dificultate și să tremure. Ulterior, oficialul și-a pierdut echilibrul și a fost ajutat de un membru al echipei care se afla în platoul de transmisie a declarației sale.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, declarații de presă

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, declarații de presă

Publicată de Epoch Times Romania pe Duminică, 10 mai 2020

Serviciul de Ambulanță a fost solicitat pentru a-i acorda asistență medicală. PSD a anunțat că Ciolacu și-a revenit după acest episod și a preferat să nu mai aștepte sosirea ambulanței. A ieșit în curte și a plecat cu un șofer la o unitate medicală. Întrebat de jurnaliști cum se simte, președintele interimar al PSD a spus că starea sa este stabilă și va merge direct la spital.

Chirieac: Poate fi o explicație

Analistul politic Bogdan Chirieac a reacționat imediat după ce președintelui interimar al PSD i s-a făcut rău în timpul conferinței de presă la sediul PSD.

„E un eveniment nefericit, poate a fost o criză de glicemie. Ştiu că preşedintele Ciolacu a lucrat foarte mult, nu a mai ajuns acasă la Buzău, e tot timpul la partid şi parlament. Epuizarea poate duce la astfel de lucruri. Indiferent dacă sunt simpatizanţi sau opozanţi politici, toată lumea e de acord că e un eveniment nefericit.

În afară de interviurile luate via web, online, internet, nu l-am mai văzut faţă în faţă de foarte multe luni de zile, peste jumătate de an. Din ceea ce ştiu, are o activitate intensă în ultima perioadă, poate fi o explicaţie. Dânsul, dacă poate merge cu maşina la spital, e un lucru bun.

Poate de ambulanţă avea nevoie altcineva. Nu e primul lider care are nevoie de medici în timpul unei conferinţe de presă. Acum câteva luni era doamna Angela Merkel într-o stare similară. Sperăm să nu fie nimic grav”, a spus Chirieac la România TV.

Urmăriți Playtech.ro și pe