13 apr. 2020 | 20:27

Ce s-a întâmplat cu părinții Mihaelei Runceanu, după ce artista a fost ucisă. Suferă și după 30 de ani

News
Ce s-a întâmplat cu părinții Mihaelei Runceanu, după ce artista a fost ucisă. Suferă și după 30 de ani
Ce s-a întâmplat cu părinții Mihaelei Runceanu, după ce artista a fost ucisă

Părinții Mihaelei Runceanu încă nu pot uita momentele când au aflat că fiica lor a fost ucisă. Nu trece o zi fără ca aceștia să se gândească la Mihaela Runceanu și la modul atât de tragic în care a trecut pe lumea cealaltă. Mai mult, aceștia consideră că în casa fiicei sale s-a mai aflat cineva, în noaptea fatidică, alături de criminal.

Ce s-a întâmplat cu părinții Mihaelei Runceanu, după ce artista a fost ucisă

La 30 de ani de la dispariția în mod tragic a cântăreței Mihaela Ruceanu, familia ei încă nu se poate împăca cu ideea că fiica lor talentată și frumoasă nu mai este. Călăul său a fost eliberat și deja și-a refăcut viața în străinătate.

Moartea Mihaelei Runceanu a creat în sufletul părinților săi o adevărată prăpastie, durere și suferință. Iar după 30 de ani de la tragicul incident, părinții ei fac dezvăluiri cutremurătoare. Ei susțin că nici până în ziua de azi nu au aflat întregul adevăr, dar sunt siguri că în garsoniera fiicei lor nu a fost un singur criminal.

Ce s-a întâmplat cu părinții Mihaelei Runceanu, după ce artista a fost ucisă

Ce s-a întâmplat cu părinții Mihaelei Runceanu, după ce artista a fost ucisă

Ce s-a întâmplat cu asasinul Mihaelei Ruceanu

Elena și Nicolae Runceanu nu au găsit nici acum puterea de trăi fără Mihaela, însă merg aproape zilnic la mormântul ei, unde vorbesc cu fiica lor, care însă nu îi mai poate asculta. Mihaela Runceanu a fost ucisă pe 1 noiembrie 1989. Solista care a încântat sufletele a sute de românii prin melodiile sale a fost ucisă cu brutalitate în propria sa locuință. Artista a fost sugrumată de către Daniel Cosmin Ștefănescu, chiar în casa ei.

Asasinul care i-a stins viața a fost eliberat din închisoare după 17 de pedeapsă, deși fusese condamnat la 25. Fiica sa spune că și-a refăcut viața în Marea Britanie. „Aveam șapte ani când am aflat că tatăl meu e criminalul Mihaelei Runceanu. Atunci n-am înțeles mare lucru, eram mică. Dar nici n-am povestit cuiva despre asta, mi se părea totuși grav. Mi s-a părut un tip liniștit, care nu bea alcool și vorbește frumos. A fost și la ziua mea cu câțiva ani în urmă. A băut o cola și atât. Am păstrat o vreme legătura, dar acum e plecat în Anglia și nu am mai dat de el. Poate o să mai vină, poate o să vrea să-și cunoască nepoții”, a declarat Maria, fiica lui Daniel Cosmin Ștefănescu.

Parteneri
Ce a scris Florin Piersic junior în timp ce tatăl său este în spital. Mesajul său a stârnit un val de reacții
Redactia.ro
Adevărul din spatele camerelor de la Chefi la cuțite. Un fost concurent a rupt tăcerea și a spus ce nu se vede pe micul ecran: „Nu totul este chiar așa cum se vede la televizor”
Click.ro
Florin Piersic se află în stare gravă, anunță medicii de la Spitalul Foișor. Actorul are septicemie
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Laurette a ajuns de nerecunoscut! Cum arată la 40 de ani și ce s-a apucat să facă pentru bani
Unica.ro
Camelia Mitoreșu, amintiri cu Florin Piersic. Cum l-a făcut gelos Gică Petrescu
EVZ.ro
Mihai Albu, diagnosticat cu cancer! Cunoscutul designer a fost operat în urmă cu puțin timp. Primele declarații
Spynews
Anunţ şoc despre maestrul Florin Piersic:: Stare generală gravă
Capital.ro
Când sunt Moşii de vară în 2024. Tradiția respectată de credincioși în Sâmbăta Morților
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
CRESC pensiile! Ce CATEGORII de pensionari PRIMESC majorarea
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Știrile Antena Stars. Viorel Lis se confruntă cu noi probleme de sănătate! Oana Lis este disperată: ”Mi-a părut foarte rău” / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Cătălin Țociu și Iulia Creangă au fost eliminați. Ce reacții au avut Chef Orlando și Chef Sautner
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro