Ce s-a întâmplat cu nişte români care au decis să se întoarcă în România, după ani de zile de stat în străinătate. Au povestit tot: „Nu a fost uşor”

de: Stan Nicu
31 05. 2023

Românilor care sunt plecați în străinătate nu le ușor că sunt forțați să se realizeze muncind printre străini. Cei mai mulți dintre ei au un singur gând în cap-acasă. Ce s-a întâmplat cu nişte români care au decis să se întoarcă în România, după ani de zile de stat în străinătate. Au povestit tot: „Nu a fost uşor”.

O familie de români a decis să lase străinătatea și să revină în țară. Ce au făcut când au ajuns în România

Chia dacă se gândesc în permanență acasă, la familie, prieteni, locuri, puțini sunt cei care își iau inima în dinți și după ce au agonisit te miri ce printre străini să se întoarcă acasă.

Astăzi vă prezentăm poveste emoționantă a unei familii de români care a trudit prin străinătate, dar a decis să se întoarcă în țară.

Familia s-a mutat la țară

Tânăra familie cu copii s-a hotărât să se mute la țară, la 15 kilometri de București, orașul în care s-au născut și au crescut. Povestea și-au spus-o pe grupul Mutat la țară-viața fără ceas.

„După câțiva ani buni petrecuți peste mări și țări, în 2020, anul în care ne săturasem de nebunia lumii, ne-am luat tălpășița și am pornit ceva mai devreme în căutarea visului, și anume locușorul nostru pe lumea aceasta.

Nu ne-a fost deloc ușor, și numai noi știm prin câte am trecut, dar cu ajutorul Celui de sus și al familiilor noastre dragi, am ajuns unde suntem acum. Familii care ne-au ajutat atât la casă cât și în grădină, de la cel mai mic la cel mai mare. Chiar și bunicul patern, în vârstă de 86 de ani, m-a ajutat prima oară la pus roșiile în grădină”, a scris Georgiana în postarea ei.

Internauții le-au urat de bine și i-au felicitat pentru decizia luată

Povestea a stârnit reacții pozitive din partea internauților. Un membru al grupului de Facebook a apreciat felul în care se reflectă fericirea pe chipul copiilor și a felicitat familia pentru că s-au reântors în țară.

Un alt internaut a observat că, în spatele frumuseții vieții la țară, se află multă muncă, însă că administrarea corespunzătoare aduce rezultate dintre cele mai bune.

Munca aduce satisfacție și libertate

Un alt membru al grupului a trasnsmis tinerei familii că viața la țară este întradevăr grea, dar că munca aduce satisfacție și libertate.

„Ne place să ieșim afară sub cerul liber de câte ori vrem, să ne întindem pe iarbă și să ne uităm la cer, să ascultăm doar sunetul naturii și să ne bucurăm de tot ce este mai frumos în viață. Nicăieri nu-i ca acasă!”, a mai scris Georgiana.