27 mart. 2024 | 15:45

Ce s-a întâmplat cu mâinile lui Kate Middleton. Detaliul neașteptat pe care l-ar ascunde Prințesa de Wales

Diverse
Ce s-a întâmplat cu mâinile lui Kate Middleton. Detaliul neașteptat pe care l-ar ascunde Prințesa de Wales
Acest detaliu apărea și în 2018

Deși apariția Ducesei de Wales a generat simpatie, mai ales pe fondul recentelor dezvăluiri, nu puțini au fost ce care s-au întrebat ce s-a întâmplat cu mâinile lui Kate Middleton. Deși ar putea părea detaliul neașteptat pe care l-ar ascunde Prințesa de Wales, acest lucru s-a mai întâmplat și cu alte ocazii. Citește mai departe și vezi despre ce este vorba.

Care este detaliul neașteptat pe care l-ar ascunde Prințesa de Wales

De când a suferit intervenția chirurgicală abdominală în ianuarie, întrebările fără răspuns cu privire la sănătatea și recuperarea ei nu au făcut decât să se înmulțească.

Încă de la început, Palatul Kensington a declarat că va păstra confidențialitatea diagnosticului Prințesei de Wales, explicând: „Speră ca publicul să înțeleagă dorința ei de a menține cât mai multă normalitate pentru copiii ei; și dorința ei ca informațiile medicale personale să rămână private„.

Ce s-a întâmplat cu mâinile lui Kate Middleton. Detaliul neașteptat pe care l-ar ascunde Prințesa de Wales

Dar când prințul William a renunțat în ultimul moment să mai participe la o slujbă de comemorare a regelui Constantin al Greciei, speculațiile privind starea de sănătate a lui Kate au explodat online. Asta s-a întâmplat în urmă cu aproape trei săptămâni.

Totul a luat proporții după anunțul făcut de Prințesa de Wales

În zilele care au trecut de atunci, au apărut două fotografii de paparazzi cu Kate, o fotografie oficială publicată de Palat, care a fost ulterior retrasă de mai multe agenții foto importante din cauza manipulării imaginii, Kate a emis ulterior scuze oficiale pentru că a editat fotografia, și un videoclip cu prințesa realizat în Windsor.

Dar totul avea să ia proporții, după ce s-a aflat de faptul că Ducesa de Wales are cancer. Un alt detaliu neobişnuit din cele mai recente imagini, văzut de majoritatea celor care au vizionat clipul cu anunțul despre diagnostic, este cel al degetelor bandajate.

Numai că, exact acest detaliu apărea și în 2018, atuncii pozele arătându-i mâinile acoperite de câte un plasture.

Ce s-a întâmplat cu mâinile lui Kate Middleton

La acel moment, plasturele în cauză se afla pe degetul mijlociu al ducesei de la mâna dreaptă și, deși a făcut o încercare curajoasă de a o ascunde, acesta era vizibil în timp ce își ținea geanta.

Ce s-a întâmplat cu mâinile lui Kate Middleton. Detaliul neașteptat pe care l-ar ascunde Prințesa de Wales

În schimb, acum, după cele anunțate de ducesă, deși unii puneau aceste plasture pe seama pasiunii ei pentru gătit, s-au întrebat dacă, nu cumva, inclusiv aparițiile din trecut, și cele recente, nu ar avea legătură cu boala, sata însemnând că, de fapt, Familia Regală știa de afecțiune de mai multă vreme, dar de-abia acum s-a luat decizia de a ieși public și să recunoască.

Nu se știe dacă are sau nu vreo legătură, dar mai mult ca sigur că aceste întrebări vor continua pentru o vreme, deși, s-ar putea să nu fie nimic deosebit.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Simona Halep va fi EXCLUSĂ. Decizia care se pregătește în circuitul WTA
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Lovitură finală pentru KARL NEHAMMER! PE l-a AMENINȚAT direct pe cancelarul Austriei
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro