Campanie „la rupere”: ce s-a întâmplat cu corturile Alianței USR-PLUS din București

Campanie „la rupere”: ce s-a întâmplat cu corturile Alianței USR-PLUS din București

Alianța USR-PLUS acuză o campanie „murdară” din partea adversarilor politici. Aceștia și-ar fi îndreptat atenția spre corturile de campanie ale Alianței din București.

Reprezentanții USR și PLUS, care vor merge împreună la alegerile europarlamentare din 26 mai, acuză că mai multe corturi de campanie și bannere au fost vandalizate.

„Suntem sub atac. Noaptea ca hoţii, ne-au distrus corturile din Bucureşti şi mai multe prisme cu afişajul Alianţei 2020 USR PLUS. A fost o operaţiune coordonată de vandalizare a corturilor şi panourilor Alianţei”.

Pe cine acuză Alianța USR-PLUS

Reprezentanții Alianței au reacționat pe Facebook după ce corturile le-au fost vandalizate.

„Ne luptăm în aceste alegeri cu un adversar care are de zeci de ori mai multe resurse. Noi compensăm prin muncă, entuziasm, profesionalism, calitatea candidaților și a ideilor propuse, compensăm prin foarte mult voluntariat și prin donații de la cei care ne susțin. Cu cât Alianța crește, cu cât mesajul nostru ajunge mai departe și la mai mulți cetățeni, cu atât le e mai frică de noi și vor să ne oprească prin cele mai murdare metode. Așa sunt ei, o mafie de hoți care distrug totul în jur. Noi punem corturi și ei ni le taie. Noi lucrăm cu voluntari, ei lucrează cu cuțitari”.
Alianța USR-PLUS

Alianța reclamă o luptă murdară și condamnă acțiunile partidelor rivale, care dispus de mai multe resurse și, totuși, le pun bețe în roate.

„Haideți să le arătăm că nu ne pot strivi cu resursele și metodele lor. Haideți să punem toate corturile la loc, haideți să punem toate afișajele la loc, haideți să le dovedim că fiecare lovitură ne întărește și că vom ieși și mai puternici din asta. Când ne unim suntem de neînvins”.
Alianța USR-PLUS

Bătălia afișelor pentru europarlamentare

În ultima perioadă, partidele care candidează la europarlamentare s-au întrecut în campanii de trolling.

Sub un banner al Partidului Social Democrat, cu mesajul „Patrioți în Europa. România merită mai mult”, a fost plasat unul al formațiunii Pro România, partid condus de Victor Ponta, banner pe care apare scris „Așa e. Fii PRO România!”. Ca și cum ar fi o continuare a celor două mesaje electorale, reprezentanții alianței electorale USR – PLUS și-au plasat propriul banner cu textul „Și alege o Românie fără penali și fără hoție.”

Drept urmare, cele trei sloganuri unite le oferă trecătorilor următoarea compoziție: „România merită mai mult! Așa e. Fii PRO România! Și alege o Românie fără penali și fără hoție.”

Fotorafia publicată de Andrei Caramitru, recent înscris în USR, alături de mesajul „Așa se face!”.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI