13 feb. 2022 | 13:08

Ce s-a întâmplat cu băiatul de mingi la care Gică Hagi a țipat, după meci: „Cea mai frumoasă zi”

Sport
Ce s-a întâmplat cu băiatul de mingi la care Gică Hagi a țipat, după meci: „Cea mai frumoasă zi”
Gică Hagi a făcut un copil de mingi să plângă VIDEO

Ultimul meci din Liga 1 jucat de Farul Constanța și Voluntari a fost la cote maxime pentru Gigă Hagi. Deși finalul avea să-i aducă cele trei puncte dorite, meciul nu a fost lipsit de momente de tensiune. Unul dintre ele i-a avut în prim plan pe Ggică Hagi și unul din copiii de mingi.

Gigă Hagi, nervos la ultimul meci jucat acasă

În etapa a XXVI-a din Liga 1, Farul Constanța, echipă antrenată de „Regele” Gigcă Hagi a întâlnit echipa Voluntariului, considerată revelația acestui campionat. Meciul s-a jucat pe terenul constănțenilor, iar Hagi, ca de obicei, a trăit meciul la intensitate maximă.

Cu toate că partida i-a adus cele trei puncte, urcând echipa pe locul 6 în campionat, cu 25 de puncte, Gigă Hagi a avut momente în care nu și-a mai putut stăpânii nervii. Un astfel de moment, regretat de altfel de antrenor, a avut loc pe final de meci, când Farul conducea cu scorul de 2-0.

Este momentul în care mingea iese în afara terenului, în favoarea adversarilor, iar unul din copiii de minge dă repede balonul înapoi în teren. Nervos, Gigă Hagi s-a dezlănțuit asupra acestuia, urlând la el, în cele din urmă făcându-l pe copil să plângă.

După ultimul fluier al arbitrului și cu 3-0 pe tabela de marcaj, „Regele” face un gest deosebit, mergând la copilul de mingi. Îl ia de gât și-și cere scuze. Dar nu înainte de a-i explica de ce a țipat la el. Totul s-a terminat cu bine, în cele din urmă.

Iustin Petru Racovițan joacă de 4 ani la Academia lui Hagi

Conform publicației GSP.ro, micuțul în cauză se numește Iustin Petru Racovițan, are 12 ani și joacă de 4 ani la Academia lui Hagi. Conducerea Academiei, mai spun jurnaliștii publicației amintite, vorbesc extrem de frumos de băiat, fiind unul dintre golgheterii echipei. Întrebat de ceea ce s-a întâmplat pe finalul meciului, tânărul a răspuns:

„A fost cea mai frumoasă zi din viața mea. Joc la Academia Hagi de 4 ani și sunt mijlocaș ofensiv. Ce am vorbit cu domnul Hagi rămâne între mine și el.

După meci am fost în vestiarul echipei mari și Adi Petre mi-a dat tricoul lui cu autograf! A fost cea mai frumoasă zi”, l-a răspus puștiul celor de la GSP.

Deși lucrurile s-au rezolvat cu bine, momentul a rămas totuși în memoria celor aflați pe teren. Cât despre tânărul Iustin, antrenorii săi spun că este bun, dar va trebui să muncească dacă dorește să ajungă la fel de mare ca Gică Hagi.

Parteneri
Povestea româncei care a fost campioană la Roland Garros și a ajuns chirurg la Spitalul Floreasca
Redactia.ro
Alina Sorescu și Alex Ciucu au stat ore bune la tribunal! Artista, prima reacție: „Sunt încrezătoare că decizia va fi în beneficiul fetelor”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Carmen Brumă, dezvăluiri fără precedent după 25 de ani de relație cu Mircea Badea. 'Am mers mai departe'
Unica.ro
Cele trei zodii care atrag succesul. Cum își îndeplinesc dorințele
EVZ.ro
O presupusă vrăjitoare, escrocherie de 7.000 de euro. Cum l-a păcălit pe un bărbat pentru bani
Spynews
Decizie pentru românii cu permis auto categoria B. Cine e obligat să facă iar ore la școala de șoferi
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
Mai mult decât fantastic e doar Tantastic Studio! Servicii premium de bronzare la solar Pipera
Mediaflux
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Interviurile Insula Iubirii sezonul 8. Dani și ispita Mădălina au apărut ținându-se de mână, dar s-au certat în fața camerelor
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro