Ce s-a ales de Thalia, celebra actriță care cucerea România după Revoluție cu rolul din Marimar. Cum arată acum

de: Andrei Simion
17 08. 2023

Thalia, celebra actriță care cucerea România după Revoluție cu rolul din Marimar, are un corp de milioane. În ciuda faptului că are 52 de ani, timpul a fost blând cu ea. Imaginile pe care le-a făcut publice pe rețelele sociale au impresionat pe toată lumea. Foto

Rolul jucat de Thalia în Marimar

Îți mai aduce aminte de Marimar? Serialul structurat în nu mai puțin de 75 de episoade, produs de Veronica Pimstein, a făcut furori printre români, datorită rolului pe care l-a interpretat celebra actriță Thalia, astăzi în vârstă de 52 de ani.

Marimar este o tânără săracă, dar cu sufletul pur, care locuiește împreună cu bunicii săi într-o colibă, pe malul mării. Ea se îndrăgostește de Sergio, fiul unui fermier cu multe influențe, crescut în același sat. Băiatul își dorește o carieră în fotbal, dorință cu care tatăl lui nu este de acord.

În poveste apare Angelica, a doua soție a lui Renato, tatăl lui Sergio, care nutrește sentimente chiar pentru bărbatul partenerului său de viață. Care este scopul Thaliei, în personajul lui Marimar, poți să îți amintești urmărind din nou serialul.

Un lucru este însă cert: Marimar a declanșat adevărate fenomene de fanatism. Thalia a reușit să cucerească publicul român definitiv cu ajutorul rolului pe care l-a jucat. Toată lumea își aduce aminte de ea, chiar dacă a înaintat în vârstă. Arată fenomenal!

Cum arată Thalia la 52 de ani

În ciuda faptului că este în vârstă de 52 de ani, Thalia reușește să își mențină aspectul tineresc și să își surprindă fanii cu apariții pe măsură. Actrița și-a etalat toate formele armonioase într-o fotografie pe care a publicat-o recent pe pagina sa oficială de Facebook. Timpul a fost foarte blând cu ea.

Thalia a făcut senzație pe internet cu imaginea publicată într-o ținută lejeră, în timp ce se pregătea să fie machiată. Fotografiile au devenit virale pe platformele sociale. Aparițiile vedetei din ultima vreme au răvășit mințile tuturor. Numeroși internauți i-au dat mesaje dulci artistei, complimentându-i trupul.

Toată lumea are o singură părere: Thalia arată mai tânără ca niciodată. Actrița a declarat public, în repetate rânduri, că are în plan să facă tot ce îi stă în putere pentru a se simți bine în pielea ei. Vedeta ignoră cu desăvârșire comentariile neplăcute.

Trăiește viața la maximum, în ciuda vâlvei care se naște de multe ori în jurul imaginii sale. Nu vrea să aplece urechea la nimic negativ, ci doar să învețe din experiențele pe care le-a trăit până la această vârstă.