Ce s-a ales de Sorin Brotnei, fostul cântăreț de la Akcent. Din ce face bani acum, e surpriză mare

de: Corina Oprea
05 10. 2023

Îl mai știți pe Sorin Brotnei, fostul cântăreț de la Akcent? De când s-a destrămat trupa lor, a dispărut din lumina reflectoarelor și nu s-a mai auzit nimic de el. Din ce face bani acum este o surpriză pentru toată lumea. Nimeni nu se aștepta să se reprofileze.

Ce s-a ales de Sorin Brotnei

Sorin Brotnei este unul dintre soliștii trupei Akcent. S-a bucurat de un succes formidabil cu echipa sa, dar când formația lor s-a destrămat, a dispărut din lumina reflectoarelor. Și-a mai încercat norocul cu muzica, înființând o trupă nouă, dar a găsit altă sursă de venit.

A făcut furori ani buni, alături de colegii săi de trupă de la Akcent, dar și-a dat seama că trebuie să se reprofileze. Acesta a ajuns să facă bani dintr-o afacere la care nu mulți s-ar fi gândit.

După ce a suferit personal un transplant de păr, a constatat că ar putea fi benefic să înființeze o clinică de consiliere pentru cei interesați. Clinica a avut un mare succes și a adunat acolo nume mari, precum Cătălin Măruță și Ioniță de la Clejani.

În timp, și-a cumpărat și două case în Maramureș. S-a îndrăgostit de această zonă, motiv pentru care a decis să investească în proprietăți aici, care îi aduc venituri frumoase.

„Noi avem două case într-un sat din Maramureș, Codru Butesii, avem acolo doi cântăreți de muzică populară, amândoi sunt prietenii mei. Au făcut și un videoclip, la început am apărut și eu în videoclip.

Da, am cumpărat de toate, foarte multe obiecte tradiționale, farfurii, tot felul de prosoape, singurul lucru pe care nu l-am găsit sunt niște fețe de pernă. Dacă cineva mi-ar fi spus acum 10 ani că eu o să ascult muzică populară și o să mă distrez pe muzică populară, nu aș fi crezut asta”, a spus artistul La Măruță

Sorin Brotnei, despre lupta cu depresia

Sorin Brotnei a vorbit, în emisiunea lui Cătălin Măruță, despre cum s-a schimbat viața lui de când a devenit tată. Mărturisește că trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale de când are fată, dar și că a avut parte de multe greutăți.

Citește și: Prezentatoarea TV care se căsătorește cu fostul solist de la Akcent. Vor face o nuntă restrânsă: ”Plecăm în America în luna de miere” VIDEO EXCLUSIV

Artistul a mărturisit că s-a luptat cu o depresie grea după ce a venit pe lume Ivana, fără să își de seama atunci. Devenise dependent de cea mică și nu putea admite să fie departe de aceasta. Ajunsese să nu se mai despartă de ea nicio clipă și să trăiască tot felul de stări ciudate.

„Ramona la început îmi spunea ”Du-te, stai și tu cu băieții” și mă vedeam cu un prieten, mă vedeam des cu el și o tot sunam din jumate în jumate de oră ”Ce faceți? Sunteți ok?”. Mergeam la un pahar de vin să mă deconectez.

Ea zicea ”Stai liniștit, suntem ok, suntem bine”. Asta se întâmpla când avea Ivana 6-7 luni, acum suntem bine”, a recunoscut fostul membr Ackent.

Sorin Brotnei recunoaște că viața lui a devenit mai bună de când a venit pe lume fiica lui. Totuși, a obosit și simte că nu ar mai face față unui al doilea copil, motiv pentru care nu are de gând să mai facă acest pas.

„Cum să spun, e greu, viața noastră, da, s-a schimbat în bine, acum că vedem rezultatele investiției din stres, oboseală și nopți nedormite. E frumos, dar nu știu dacă mai am energia necesară.

Auzeam foarte des înainte ”Faceți copil cât mai repede, că e mai ușor acum când ești tânăr”. Până când mă simțeam foarte tânăr și brusc m-am simțit bătrân”, a mai spus artistul.

Sorin Brotnei, adevărul despre trupa Akcent

Trupa Akcent a avut mare succes și s-a destrămat brusc. Artiștii aveau concerte în toată țara și chiar și în plan internațional, dar la un moment dat au decis că e mai bine să meargă fiecare pe drumul lui.

Află și: Cu ce se ocupă acum vedetele românilor din muzica anilor ʼ90. S-au reprofilat în tatuatori, marinari, piloți sau chiar dentiști!

Mulți au regretat dispariția lor, despre care aceștia au evitat să vorbească. Sorin Brotnei a recunoscut, însă, că între el și colegii săi de trupă au intervenit divergențe destul de mari, peste care nu au putut trece la acel moment.

Sorin Brotnei recunoaște că nu le poartă dușmănie colegilor lui și discută cu ei ori de câte ori are ocazia. Cât despre remușcări, spune că nu se simte cu nimic vinovat și îi lipsesc momentele petrecute demult.

„Dacă ar ține de mine, acum că a trecut atât de mult timp de când am avut și mici mari divergente, timpul le rezolva pe toate. Nu le-am rezolvat, dar cumva situația se rezolva de la sine. Nu mai avem vreo supărare, ne mai întâlnim accidental. Nu am nicio remusacre.”, a mai precizat artistul.