Ce s-a ales de Iulian Constandachi, la 11 ani de când a câștigat 11 milioane de euro la LOTO

Ce s-a ales de Iulian Constandachi, la 11 ani de când a câștigat 11 milioane de euro la LOTO
Unde-s banii? Nu sunt banii...

Iulian Constandachi, câștigătorul premiului de 11 milioane de euro la Loto, a fost furat de un apropiat! Norocosul avea un vecin căruia îi oferea ajutor, haine, mâncare, sau chiar bani în unele zile în schimbul diverselor servicii pe care cel din urmă le presta la vila din 2 Mai a lui Constandachi. Însă toată bunătatea nu a fost de ajuns pentru că, fără să stea pe gânduri, vecinul l-a jefuit.

Ce s-a întâmplat cu banii lui Constandachi?

Victima a povestit cum s-a întâmplat totul. Darnic din fire, fostul pompier i-a lăsat vecinului său 500 de lei, bani cu care să se descurce câteva zile, timp în care el era plecat într-o „mini-vacanță”. Aflând, probabil, de la cumnatul gălățeanului unde se află banii, Cristian V. nu s-a gândit prea mult.

„El (n.r. Cristian V. – vecinul) mai lucra pe la mine, aveam încredere în el. L-am ajutat cu haine și cu bani. Și pe el, și pe taică-su. Și când am plecat de acasă pentru câteva zile, i-am dat 500 de lei să-și cumpere ce are nevoie. Iar cumnatului meu i-am lăsat 5000 de lei ca să cumpere materialele de construcție necesare. Cel mai probabil, cumnatul meu i-ar fi spus vecinului de banii pe care i-am lăsat. Dar fără să fie rău intenționat. Cristian V. s-a dus la bar, a băut cu vecinii și băutura i-a luat mințile. A mers la vila mea, a spart geamul, a intrat în casă și mi-a luat banii. Trebuie să-l salte. Urmează procesul, am primit citație, dar eu nu mă prezint pentru că am dat declarație. El a recunoscut tot, nu a negat nimic, a făcut reconstituire. A cheltuit banii, normal. Problema e că a mai făcut o prostie și înainte”, a declarat Iulian Constandachi, potrivit cancan.ro.

Cum a dat hoțul spargerea?

Cu cei 500 de lei vecinul gălățeanului a mers la cârciumă și și-a cinstit cunoștințele. Sub farmecele băuturii, tânărul în vârstă de 31 de ani și-a făcut curaj și a mers la vila lui Constandachi, a spart un geam, a intrat, a căutat banii, i-a găsit și i-a furat!

Iulian Constandachi s-a trezit cu vila spartă de vecin
Iulian Constandachi s-a trezit cu vila spartă de vecin

Când proprietarul s-a întors acasa și a luat cunoștință de isprava vecinului său, tânărul și-a recunoscut fapta. Problema este că el nu se află la prima abatere de acest fel. Procuroii l-au trimis în judecată iar acum urmează primul termen al procesului.

 

 

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI