Ce s-a ales de fiica lui Adi Minune, după ce a fost eliminată de la Vocea României. Adriana s-a schimbat radical

Ce s-a ales de fiica lui Adi Minune, după ce a fost eliminată de la Vocea României. Adriana s-a schimbat radical
Ce s-a ales de fiica lui Adi Minune, după ce a fost eliminată de la Vocea României

Adriana Simionescu, fiica lui Adi Minune, a participat la sezonul 9 al show-ului muzical ”Vocea României”. LIVE-urile au făcut trierea în rândul concurenților, iar drumul tinerei s-a încheiat. Ce s-a ales de fată după eliminare? Din postările sale de pe Instagram se arată o nouă Adriana la orizont.

Ce s-a ales de fiica lui Adi Minune, după ce a fost eliminată de la ”Vocea României”?

La sezonul 9 al concursului muzical ”Vocea României”, difuzat pe PRO TV, a participat și fiica cea mică a lui Adi Minune, Adriana Simionescu. Fata a venit în audiții cu piesa ”My Kind of Love – Emeli Sande” și a reușit să obțină aplauzele publicului. Singurul dintre jurați care s-a întors a fost Horia Brenciu, însă și ceilalți i-au apreciat calitățile vocale. Cu pași mărunți a ajuns și în etapa knockout-urilor, unde a fost parte a trioului format din Alexandru-Teodor-Adriana. În următoarea etapă, unde a cântat ”Who’s Lovin You – Jackson 5”, interpretarea l-a făcut pe Brenciu să o aleagă din nou. Au venit LIVE-urile, iar aventura tinerei pe scena de talente s-a terminat.

Emisiunea s-a încheiat, dar nu și eforturile de a deveni mai bun.. Din cele postate pe Instagram, Adriana Simionescu se îngrijește mai tare acum de aspectul ei și de look-ul pe care îl afișează în fața oamenilor. Fata apare mereu rujată și aranjată, semn că dorește să fie mai bună pe acest plan, căci de vocalize și-a asigurat fanii încă de la ”Vocea” că le va face în continuare și pentru toată viața.

Ce a spus tatăl său despre prestația de la ”Vocea”?

Înainte de a intra în etapa knockout-urilor, Adriana a oferit un interviu în care a spus care a fost reacția părintelui său după ce a aflat că a trecut mai departe și va simți energia și energia din knockout-uri.

 

View this post on Instagram

 

☀️☀️☀️

A post shared by Adriana Simionescu (@adrianasimionescu) on

„Tata, când a auzit că am intrat la Vocea, a sărit în sus de bucurie, m-a felicitat și după a spus că se putea mai bine. Îmi doresc să merg mai departe cu orice preț. Am venit la Vocea României să demonstrez ceva”, a declarat Adriana Minune.