Ce s-a ales de averea lui Florin Pastramă. Soțul lui Brigitte, probleme grave cu banii

Ce s-a ales de averea lui Florin Pastramă. Soțul lui Brigitte, probleme grave cu banii

La începutul acestei săptămâni aflam că soțul Brigittei Sfăt, Florin Pastramă a avut probleme de sănătate. Acesta a ajuns la spital în urma unei infecție destul de grave la buză. Dar, se pare că nu numai astea ar fi problemele acestuia.

Ce s-a ales de averea soțului Brigittei Sfăt, Florin Pastramă

Cei de la Cancan.ro au reușit să afle de problemele financiare pe care Florin Pastramă le-ar avea în această perioadă. Soțului Brigittei Sfăt ar avea datorii mari la anumite persoane, în afară de fosta iubită a acestuia, așa cum s-a relatat în presă. Legat de fosta iubită, Brigitte a fost cea care a anunțat că ar fi hărțuită, tocmai pe acest subiect. Ea declara recent pe facebook că o individă o terorizează lunar cu mesaje, către Florin, în care îi cere bani.

”Dragii mei prieteni, ziua de astăzi am pornit cu o mare dezamăgire. Această individă, Manuela cică o cheamă, mă terorizează lunar cu mesaje, către Florin, în care îi cere bani, îl blesteamă, cică este o fostă de-a lui… care, acum, când a văzut că Florin s-a căsătorit cu o fată cu bani, vrea și ea niște bani…

Ce s-a ales de averea lui Florin Pastramă. Soțul lui Brigitte, probleme grave cu banii
Soțul Brigittei dator la mai multă lume, a rămas fără bani

Păpușică insistentă, în viață, când stai lângă un bărbat nu ai numai de luat de la el, uneori, într-o relație, mai și dai! Asta înseamnă iubire! Nu știu cum ai crezut că eu voi plăti datoriile soțului la fostele?“, a scris fosta doamnă Năstase, pe Facebook.

Cei de la Cancan.ro au aflat că, în afară de datoria de 100.000 de euro datorată fostei iubite, soțul Brigittei Sfăt ar mai avea și alte datorii. Sursele spun că Florin Pastramă ar fi acumulat datorii colosale la diverse persoane din București. Concluzia ar fi că acesta este și motivul pentru care a vândut unul din imobilele deținute în București.

Soțul Brigittei, probleme grave cu banii

Scandalul datoriilor lui Florin Pastramă a început odată cu postarea Brigittei pe facebook a datelor prezentate anterior. Numai că fosta despre care vorbește Brigitte, este o avocată de succes care, la un moment dat, s-a oferit să-l ajute pe Florin.

”Actualul ei soț avea să îmi dea o sumă de bani. Am luat de la mama de acasă bani și i-am dat lui. Ea știe foarte bine că a luat un bărbat cu datorii. Ea este avocată, s-a ocupat de procesele lui, dar si ale prietenilor lui. El a garantat pentru ei. După ce a câștigat procesele, e normal să vină la el ca să își recupereze paguba. Această femeie nu vrea niciun ban în plus, vrea doar banii pe care i-a muncit.“,a declarat Raluca Podea, o altă fostă iubită.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI