Ce s-a ales de Ana Maria Mocanu, după ce a dispărut de la TV. Fosta asistentă a lui Capatos a dat vestea cea mare

Ana Maria Mocanu, una dintre cele mai controversate foste asistente TV, nu mai este o femeie singură. După ce anul trecut anunța despărțirea de Giani, bărbatul pentru care a renunțat la job și cu care s-a mutat în Spania, acum, femeia iubește din nou. Fosta asistentă „păcătoasă“ și-a găsit liniștea în brațele bărbatului pe care a decis să-l prezinte, în sfârșit, și prietenilor virtuali.

Fosta asistentă a lui Capatos are o nouă relație

După o relație tumultoasă de trei ani de zile cu Giani (cel pentru care Ana Maria Mocanu a ales să renunțe la cariera pe care o avea în televiziune, oferindu-i „exclusivitate“ bărbatului), care s-a încheiat în 2019, cei doi nemaigăsind calea spre împăcare, fosta asistentă a lui Capatos și-a găsit jumătatea.

Într-o postare făcută în mediul online, vedeta a făcut marele anunț, prezentându-și actualul iubit în fața tuturor admiratorilor, care au primit, fiecare cum a putut, marea veste.

Dansatoarea a încărcat pe pagina sa de Facebook o poză în care apare alături de norocosul care i-a furat inima, în descrierea căreia apare următoarea declarație: „Inima mea îți aparține. Un nou început“.

Cine este actualul iubit

Dacă acesta este momentul în care Ana Maria Mocanu a ales să își facă publică relația, se pare că legătura romantică dintre cei doi nu a început de ieri, de azi.

Ana Maria Mocanu are un nou iubit. Vezi ÎN GALERIE cum arată bărbatul
Ana Maria Mocanu are un nou iubit. Vezi ÎN GALERIE cum arată bărbatul

Fosta asistentă a lui Capatos apare alături de un bărbat înalt, cu o statură impunătoare, și cu brațele tatuate, în care vedeta și-a găsit liniștea. Acesta radiază de fericire, iar din zâmbetul ei larg ne putem da seama că vedeta iubește, iar sentimentele îi sunt împărtășite.

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, astfel că like-urile au curs la postarea Anei Maria. „Ești superbă. Îți doresc tot binele din lume“, „Felicitări“, „Frumoșilor“, sunt doar câteva dintre reacțiile admiratorilor.