Ce riscuri majore are ivermectina la oameni, de fapt. Veterinarii trag un semnal de alarmă

Ce riscuri majore are ivermectina la oameni, de fapt. Veterinarii trag un semnal de alarmă
Ivermectina poate opri virusul SARS-CoV-2

În aprilie 2020, oamenii de știință au demonstrat că un medicament antiparazitar poate ucide virusul covid-19 în 48 de ore. Descoperirea era făcută de australieni, ulterior devenind unul din cele mai cumpărate medicamente din Australia. Numai că, recent, medicii veterinari au declarat că medicamentul minune, Ivermectina, ar avea efecte cancerigene asupra oamenilor.

Medicamentul minune are efecte cancerigene la om

Specialiștii români veterinari au făcut firmații referitoare la Ivermectina, medicament anunțat de asutralieni ca unul bun în combaterea covid-19. Oamenii de știință australieni au demonstrat în aprilie 2020 că Ivermectina, un medicament antiparazitar disponibil deja în întreaga lume, poate ucide virusul în 48 de ore.

Printre veterinarii români care trag un semnal de alarmă, se numără și medicul veterinar Petru Antonio Mureşan. Ivermectina este considerată un anti-parazit pentru animale, spune specialistul.

”IVERMECTINA este o substanţă activă descoperită în 1975 şi aprobată pentru uz veterinar în 1981. Ea are utilizare în tratamentul parazitozelor la animale, fiind eficace în combaterea paraziţilor interni (generic – viermi), cu excepţia Fasciolei şi paraziţilor externi: pureci, căpuşe, păduchi şi râie. Există se pare şi un produs de uz uman, Stromectol, pe care, personal nu l-am văzut în nici o farmacie la noi. Nu cunosc nimic despre acest produs.

Cât despre utilizarea ivermectinelor de uz veterinar, indiferent de formă de prezentare, în tratamentul Covid-19 NICI NU POATE FI VORBA! Pentru că s-a constatat că deşi foarte bun ca antiparazitar, Ivermectina are efecte cancerigene prin acumularea în organism. Iată de ce, dragi prieteni şi cunoscuţi, NU vă trataţi după zvonuri şi surse. Singura cale sigură de a evita infecţia cu Covid-19 rămâne vaccinarea!”, a declarat Petru Antonio Mureşan, medic veterinar în Cluj.

Ivermectina poate opri virusul SARS-CoV-2

Universitatea Monash din Melbourne a arătat, în aprilie anul trecut, că o singură doză de medicament ar putea opri creșterea virusului. Efectele medicamentului Ivermectina erau de eradicare în mod eficient a materialului genetic al virusului. Următorii pași erau de stabilire a dozei corecte la om, și asigurarea dozelor prezentate pentru a trata eficient virusul în eprubetă sunt niveluri sigure pentru oameni.

”Am constatat că o singură doză de Ivermectina ar putea elimina tot ARN-ul viral în 48 de ore. Chiar si la 24 de ore a existat o reducere cu adevărat semnificativă a acestuia.” declara în aprilie Dr. Wagstaff.

Ivermectina este un medicament antiparazitar aprobat de FDA, care s-a dovedit, de asemenea, eficient în vitro împotriva unei game largi de viruși, inclusiv virusul HIV, Dengue, Gripa și Zika. Efectele cancerigene ale acestui medicameent pot fi devastatoare, specialiștii încercând acum să găsească o altă modalitate de a folosi acest medicament.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI