Ce relație are Alexandra Dinu cu Andi Moisescu. Dezvăluiri surpriză la Pro TV

Ce relație are Alexandra Dinu cu Andi Moisescu. Dezvăluiri surpriză la Pro TV
Cum se înțeleg Alexandra Dinu și Andi Moisescu?

Care este relația dintre Alexandra Dinu și Andi Moisescu? Cum se înțeleg cei doi jurați de la emisiunea „Românii au talent”? Iată câteva dezvăluiri surpriză pe care fanii show-ului le așteptau!

Cum se înțeleg Alexandra Dinu și Andi Moisescu?

Andi Moisescu a venit cu mărturii despre sezonul care este în desfășurare, dar și despre noua vedetă de la masa juriului. Ce a spus cunoscutul prezentator de televiziune despre Alexandra Dinu și acomodarea în cadrul unuia din cele mai iubite proiecte ale românilor?

Sezonul nou a mers înainte cu toate că a avut parte de multe schimbări. Din cauza crizei sanitare, virtualul a înlocuit realul, astfel publicul a avut parte de momente de neuitat de acasă, din fața ecranelor, nu direct de pe platourile de filmare așa cum era obișnuit.

Cu toate astea, emoțiile celor veniți pe scena talentelor să-și încerce șansa trec dincolo de orice cameră de luat vederi. Andi Moisescu susține totuși că nimic nu se compară cu prezența fizică ce nu poate fi înlocuită de niciun artificiu tehnic:

„Eu apreciez sincer toate eforturile echipei noastre de producție. S-au dat și peste cap. Dar nimic nu se poate compara cu prezența fizică a unui om, oricâtă tehnologie pui în joc.”

Cum s-a acomodat actrița la masa juriului?

Întrebat despre acomodarea Alexandrei Dinu la masa juriului, vedeta a menționat că a fost una destul de rapidă. Totul a venit de la sine, iar faptul că fiecare reușește în cele din urmă să trăiască același lucru cu cei de pe scenă ajută mult.

„Acomodarea a fost destul de rapidă. Nu suntem nici noi la prima prezență nouă la masa juriului și nici Alexandra pentru prima oară în fața camerelor. În același timp, și ea a venit cu brațele deschise și noi am primit-o la fel. Practic, doar pandemia ne-a împiedicat să ne apropiem puțin mai mult. Alexandra a descoperit destul de repede secretele. Pentru că nu e chiar atât de dificil. E suficient să te bucuri de tot ceea ce ți se întâmplă acolo, să trăiești fiecare secundă împreună cu concurenții, iar la final să fii sincer și să spui ce-ai simțit. Și totul vine de la sine”
Andi Moisescu (Sursa: viva.ro)

Schimbări aduse de pandemiei

-Toată lumea din echipă poartă măști de protecție aparte de jurați și cei doi prezentatori
-Toată lumea trece printr-un tiraj epidemiologic regulat
-Se păstrează distanța între jurați, prezentatori și concurenți
-Grupurile mari nu au mai trecut prin culise, ci au intrat direct pe scenă
-Însoțitorii concurenților nu au mai avut acces în culise alături de prezentatori, ci au rămas într-un studio separat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI