Ce pui în cafea pentru a nu mai fi aşa de amară. O să o bei doar aşa de acum

Ce pui în cafea pentru a nu mai fi aşa de amară. O să o bei doar aşa de acum
Cum indulcesti cafeaua fara zahar

S-a aflat ce să pui în cafea pentru a nu mai fi aşa de amară. După ce vei lua la cunoștință acest truc o să o bei doar aşa. Proverbul „câte bordeie, atâtea obiceie” este valabil și în cazul cafelei, însă noi vă prezentăm azi un truc genial care va tăia din amăreala cafelei. Toate detaliile, în articolul de mai jos.

Cum să îți îndulcești cafeaua fără ajutorul zahărului. Numai așa o vei bea de acum înainte

Cafeaua este băutura fără de care mulți români nu se pot trezi dimineața. Mulți ar vrea să mai renunțe le ea, însă, din cauza zahărului care se folosește la cafea. Cafeaua cu diverse arome este preferata multor români, însă aceasta poate fi preparată cu succes şi acasă. Nu trebuie să apelaţi la toppinguri și zaharuri cu arome, produse scumpe, pentru a bea o cafea bună, ci la un ingredient aflat în orice bucătărie. Este vorba despre scorțișoară.

Toți românii trebuie să știe că există modalități alternative prin care se poate face cafeaua mai puțin amară și fără ajutorul zahărului. Astfel, scorțișoara, un condiment ce pare să fie uitat de români, nu numai că atenuează amăreală cafelei, ci în plus, îi intensifică și aroma. Banalul ingredient va face ca o ceaşcă de cafea să nu mai fie așa de amară, mai ales că toți românii îl au în bucătărie.

Scorțișoara poate înlocui zahărul

Astfel, folosind scorțișoară nu vei mai avea nevoie de zahăr și te vei putea bucura în continuare de băutura ta preferată în fiecare dimineață.

De asemenea, scorțișoara adăugată în cafea este o opțiune foarte populară, iar multe dintre magazine și cafenele pun condimentul la dispoziția clienților pentru a-și condimenta băutura.

Scorțișoara în cafea este indicată persoanelor care vor să slăbească

În plus, scorțișoara este o alternativă foarte bună atunci când vrei să reduci consumul de zahăr din diverse motive.

Astfel, scorțișoara este indicată persoanelor care sunt la dietă sau care au diabet și nu suportă alți înlocuitori pentru zahăr. Aceasta nu numai că miroase foarte bine, dar are și o mulțime de beneficii pentru sănătate.

Scorțișoara are foarte puține calorii, în comparație cu zahărul

Comparativ cu zahărul, scorțișoara are foarte puține calorii, este mult mai ușoară decât orice sirop, este naturală, are un gust bun și oferă un ajutor pentru cei care caută să adopte un stil de viață cât mai sănătos

De asemenea, scorțișoara în cafea poate fi folosită măcinată sau sub formă de baton. Specialiștii recomandă pentru cafea scorțișoara pudră, pentru că se dizolvă mai repede.

Urmăriți Playtech.ro și pe